ΔΗΣΥ: Ξεχνά ο Νικόλας ότι το ΔΗΚΟ ζητούσε προστασία του ΚΕΠ

«Από λασπολογίες του ΔΗΚΟ χορτάσαμε»

Στην οξεία αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ Κυβέρνησης και ΔΗΚΟ (Έχουμε την πλέον διαπλεκόμενη και διεφθαρμένη διακυβέρνηση) και ( Δεν μπορεί ο Γ. Εισαγγελέας να αξιολογήσει το πόρισμα) για τις πολιτογραφήσεις προστέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (17/4) και ο ΔΗΣΥ.

Η Πινδάρου τόνισε ότι «από λασπολογίες του ΔΗΚΟ χορτάσαμε. Καμία  απάντηση δεν έχει δώσει ο Νικόλας Παπαδόπουλος ούτε για το οικογενειακό δικηγορικό γραφείο, ούτε για τις διαφημίσεις διαβατηρίων σε τιμή ευκαιρίας από συνεργάτες του».

>>> Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις και όσα προηγήθηκαν <<<

Σύμφωνα με το ΔΗΣΥ «Το ΔΗΚΟ και Νικόλας Παπαδόπουλος βάζουν το κάρο μπροστά από το άλογο για το κυπριακό επενδυτικό πρόγραμμα, βάλλοντας κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας πριν καν δημοσιευτεί το πόρισμα της ερευνητικής.

Από λασπολογίες του ΔΗΚΟ χορτάσαμε. Καμία  απάντηση δεν έχει δώσει ο Νικόλας Παπαδόπουλος ούτε για το οικογενειακό δικηγορικό γραφείο, ούτε για τις διαφημίσεις διαβατηρίων σε τιμή ευκαιρίας από συνεργάτες του. Ξεχνά ο Νικόλας Παπαδόπουλος ότι το ΔΗΚΟ ήταν το κόμμα που ζητούσε όχι την κατάργηση αλλά την προστασία του».  

οffsite

 
21248