ΕΔΕΚ: Στηρίζει την Μαρία Βασιλειάδου για Δημαρχεία Αγλαντζιάς

Ομόφωνα αποδεκτή η υποψηφιότητα της Αναπλ. Πρόεδρο του Κ.Σ. ΕΔΕΚ,  για την διεκδίκηση της δημαρχείας

«Αυτόνομη κάθοδος και διεκδίκηση της δημαρχίας Αγλαντζιάς με την Μαρία Βασιλειάδου», είναι η ομόφωνη απόφαση της Επαρχιακής Επιτροπής ΕΔΕΚ Λευκωσίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Τοπικής Οργάνωσης της ΕΔΕΚ.

Οπως αναφέρεται, τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου του Κ.Σ. ΕΔΕΚ που συσκέφθηκαν σήμερα (2/7) το απόγευμα, έκαναν ομόφωνα αποδεκτή την ομόφωνη απόφαση  της Επαρχιακής Επιτροπής ΕΔΕΚ Λευκωσίας  για υιοθέτηση της υποψηφιότητας της Μαρίας Βασιλειάδου, Αναπλ. Πρόεδρο του Κ.Σ. ΕΔΕΚ,  για την διεκδίκηση της  δημαρχίας του Δήμου Αγλαντζιάς και την αυτόνομη κάθοδο του κόμματος.

Με αφορμή δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις αποφάσεις της Τοπικής Οργάνωσης ΕΔΕΚ Αγλαντζιάς, παραθέτουμε πιο κάτω τη σχετική ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΔΕΚ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΩΣΤΑ ΚΟΡΤΑ

 

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Η Τοπική Οργάνωση της ΕΔΕΚ Αγλαντζιάς διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την φέρουν να αποφάσισε στήριξη του Κώστα Κόρτα στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη Δημάρχου Αγλαντζιάς.

Σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 01.07.2020, μετά από ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων, ενημέρωσε την ηγεσία της ΕΔΕΚ ότι στηρίζει τις αποφάσεις της για τις Δημαρχιακές Εκλογές Αγλαντζιάς.

 
11827
Thumbnail