Εδώ θα γίνουν οι συναντήσεις για την Πενταμερή (ΦΩΤΟ)

Ξεκινά το απόγευμα συναντήσεις με Τατάρ και Αναστασιάδης ο Γκουτέρες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Σε ρυθμούς Πενταμερής κινούνται στην Γενεύη και τα Ηνωμένα Έθνη  για τη σημερινή έναρξη της Άτυπης Πενταμερούς διάσκεψης για το Κυπριακό.

Όπως αναφέρεται από πλευράς Ηνωμένων Εθνών Όλα είναι έτοιμα στα Ηνωμένα Έθνη στην Γενεύη για την σημερινή συνάντηση, ενώ την ανάρτηση συνοδεύει και φωτογραφία από τον χώρο των συναντήσεων του Αντόνιο Γκουτέρες με τις αντιπροσωπείες.

δ
Υπενθυμίζουμε ότι των αντιπροσωπειών που θα συμμετάσχουν στην άτυπη διάσκεψη ηγούνται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ως ηγέτης της ε/κ κοινότητας, ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου και ο υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Ντομινίκ Ρααμπ και ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Τρίτης όταν ο ΓΓ θα έχει χωριστές διμερείς συναντήσεις αρχικά με τον Ερσίν Τατάρ και ακολούθως με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στη συνέχεια ο ΓΓ θα παραθέσει μια ανεπίσημη δεξίωση το βράδυ για όλους τους επικεφαλής των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στην άτυπη διάσκεψη, ενώ πριν από την δεξίωση ο Νίκος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση και με τον Νίκο Δένδια. 
δ

 
27800