Έκτακτη συνεδρία της Βουλής άλλαξε το πρόγραμμα ΠτΔ για ασφαλτικά

Αλλαγή ημερομηνίας των συσκέψεων του Προέδρου Αναστασιάδη για το θέμα των εργοστασίων παραγωγής ασφάλτου

Αλλαγή στην ημερομηνία των δύο συσκέψεων του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη για το θέμα των εργοστασίων παραγωγής ασφάλτου ανακοίνωσε σήμερα ο Ανδρέας Ιωσήφ, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Οπως ανακοίνωσε, οι δύο συσκέψεις του Προέδρου Αναστασιάδη για το θέμα των εργοστασίων παραγωγής ασφάλτου οι οποίες είχαν προγραμματιστεί για την Πέμπτη, 25 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 26 Αυγούστου.

Η αλλαγή στην ημερομηνία πραγματοποίησης των δυο συσκέψεων έγινε λόγω της παρουσίας του Υπουργού Εσωτερικών Νίκου Νουρή στην έκτακτη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου, στις 25 Αυγούστου.

Στην πρώτη σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10:15 το πρωί κλήθηκε η Συντονιστική Επιτροπή Κοινοτήτων της περιοχής Βασιλικού. Στη δεύτερη σύσκεψη η οποία προγραμματίστηκε για τις 11:30 το πρωί θα λάβουν μέρος οι κοινότητες της περιοχής Μιτσερού. Στις δυο συσκέψεις υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα συμμετάσχουν οι αρμόδιοι Υπουργοί καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

ΚΥΠΕ

 
27751