'Εντονη αντίδραση Ρώσου Πρέσβη μετά την ανάρτηση για συνάντησή του με Οζερσάι

Την έντονη αντίδραση του Ρώσου Πρέσβη στην Κύπρο, Στανισλάβ Οσάτσι, προκάλεσε η δημοσίευση για συνάντησή του με τον «υπουργό εξωτερικών» του ψευδοκράτους Κουντρέτ Οζερσάι, στη σελίδα του «υπουργείου εξωτερικών» στο Facebook.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<
 
Σε  σχόλιο του στα αγγλικά κάτω από την ανάρτηση, μέσω της σελίδας της ρωσικής πρεσβείας στην Κύπρο στο Facebook, ο κ. Οσάτσι αναφέρει: “Κύριε Οζερσάι γνωρίζετε πολύ καλά πως η Ρωσική Ομοσπονδία αναγνωρίζει μόνο την Κυπριακή Δημοκρατία. Η συνάντηση μας στο εστιατόριο είχε ανεπίσημο χαρακτήρα, όπως με τον ηγέτη ενός κόμματος. Την ημέρα της συνάντησής μας δεν κατείχατε οποιοδήποτε λεγόμενο ‘επίσημo’ αξίωμα. Θεωρώ τη δημοσίευσή σας για τη συνάντησή μας ως μια προσπάθεια να με δυσφημίσετε προσωπικά».

ΚΥΠΕ - Μαρία Κονιώτου
 

 
9836
Thumbnail

Στις 9 Ιουνίου αναμένεται να επιστρέψουν τα νηπιαγωγεία μετά από σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Ωστόσο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο που θα πρέπει να ακολουθηθεί από τα νηπιαγωγείαΣημαντικό για γονείς - Τι να κάνουν
σε αρκετά σημεία που ίσχυαν έως τώρα. 

Ειδικότερα, όσον αφορά το φαγητό των παιδιών σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας: 

ad1mobile
  • Τα παιδιά μεταφέρουν φαγητό, φρούτο και νερό από το σπίτι.

  • Το φαγητό και τα φρούτο θα πρέπει να είναι έτοιμα για κατανάλωση, χωρίς περιτυλίγματα και κομμένα, ώστε να μην χρειάζεται η παρέμβαση της νηπιαγωγού ή της σχολικής βοηθού για τον σκοπό αυτό.

  • Να τοποθετούνται σε ατομικά κλειστά δοχεία και να μην χρειάζεται να φυλαχθούν σε ψυγείο.

    ad2mobile
  • Το νερό θα πρέπει να είναι σε ατομικό παγούρι/μπουκάλι.

Διαβάστε αναλυτικά όλα τα μέτρα για τα νηπιαγωγεία ΕΔΩ

article 1