Εντυπωσιακές εικόνες από τη παρέλαση με ΟΥΚ, ελικόπτερα & άρματα

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη παρέλαση

Είναι μέρα συγκίνησης και υπερηφάνειας η σημερινή, μια μέρα μνήμης των πεσόντων και αγνοουμένων μας, και μια ευκαιρία να αντλήσουμε δύναμη από την ένδοξη δράση των ηρώων μας που θυσιάστηκαν για μας, δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης, στον χαιρετισμό του μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης για την 60η επέτειο ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

>>>> Διαβάστε επίσης: Πόσα εκατομμύρια στοίχισαν τα 82 άρματα Τ-80 της Εθνικής Φρουράς <<<<
 
Ο κ. Πετρίδης συνεχάρη τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας για την άψογη διεξαγωγή της παρέλασης κάτω από αυτές τις δύσκολες, όπως είπε, συνθήκες. «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε το υψηλό φρόνημα και το αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού των ενόπλων δυνάμεων».
 
Ευχαρίστησε τον φίλο Υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, λέγοντας ότι «η εδώ παρουσία του στέλνει το μήνυμα της ενότητας, της ομοψυχίας και αλληλεγγύης».
 
Ηχηρό μήνυμα σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή στέλνουν και η παρουσία του Αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων της Ιταλίας και του εκπροσώπου του Υπουργού Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας, σημείωσε ο Χαράλαμπος Πετρίδης. «Η στενή μας συνεργασία θα συνεχίσει να εμβαθύνεται».
 
Ο ΥΠΑΜ ευχαρίστησε επίσης του Πρέσβεις και τους ακόλουθους Άμυνας για την παρουσία τους και ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία».

Δείτε φωτογραφίες του ΚΥΠΕ από την παρέλαση:

ωρφψδαςδς

γρφεαδςδαςδςδ

φδαςδαδαςδςα

βτγωρφεαδςδςδ

βτγωρφεδαδςδ

βτγωρφεδαδςαδ

γρφεδαςδς

τβγωρφεδαςδς

βτεγωρφεδςα

γωρφεδαδς

βτωφδαςδ

τγωρφεδαδ

γωρφεδαςδ

βωφψδαδ

 

ωρφεδαςδςαδ

φεδαςδ

 
25096