Εξετάζεσαι το Σάββατο για εργασία στο Δημόσιο;Τι πρέπει να ξέρεις

Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιοι

Η Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ενημερώνει το κοινό ότι οι πιο πάνω Γραπτές Εξετάσεις για Πρόσληψη στο Δημόσιο θα διεξαχθούν κανονικά, στις 14 Νοεμβρίου 2020.  

Τα Δελτία Υποψηφίων των έγκυρων αιτητών για συμμετοχή στις πιο πάνω Γραπτές, καθώς και οι Κανονισμοί των Εξετάσεων βρίσκονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://eservices.moec.gov.cy/ypexams/EPD/ (Έντυπα Συμμετοχής στις Εξετάσεις/ Δελτίο Υποψηφίου/ Κανονισμοί Εξέτασης).

Για να καταστεί δυνατή η πρόσβαση στην πιο πάνω ηλεκτρονική πλατφόρμα θα πρέπει να εισαχθεί το email του λογαριασμού και ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιήθηκε κατά την υποβολή της αίτησης για συμμετοχή στις πιο πάνω Εξετάσεις. 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει απαραίτητα να εκτυπώσουν το Δελτίο Υποψηφίου και να το παρουσιάσουν μαζί με την ταυτότητά τους την ημέρα της εξέτασης στο εξεταστικό τους κέντρο. Επίσης, οι υποψήφιοι, πριν την προσέλευσή τους στην εξέταση, υποχρεούνται να διαβάσουν προσεκτικά όλες τις οδηγίες και τους Κανονισμούς της Εξέτασης που βρίσκονται στον πιο πάνω ιστότοπο.

Διαβάστε ακόμη: Κινείσαι μεταξύ Λεμεσού-Πάφου; Σε αυτά τα 9 σημεία θα σε ελέγχουν

Τονίζεται ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει δεκτό οποιοδήποτε αίτημα για αλλαγή εξεταστικού κέντρου. Κάποιοι υποψήφιοι έχουν αιτηθεί κατά την υποβολή της αίτησής τους να εξεταστούν σε εξεταστικά κέντρα εκτός της επαρχίας διαμονής τους.

 Επισημαίνεται ότι μετά από σχετική άδεια από την Αστυνομία Κύπρου επιτρέπεται η μετακίνηση αυτών των υποψηφίων από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, καθώς και μεταξύ των δύο Επαρχιών, επιδεικνύοντας το Δελτίο Υποψηφίου και την ταυτότητά τους, στην περίπτωση που αυτά ζητηθούν.

Διαβάστε ακόμη: Εξετάζεστε σε άλλη επαρχία; Διευκρινήσεις για την μετακίνηση σας

Υπενθυμίζεται ότι θα πρέπει να εφαρμόζονται πιστά όλα τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τη μετάδοση του κορωνοϊού. Όλοι οι υποψήφιοι οφείλουν να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα με τον απαραίτητο εξοπλισμό (μάσκες κτλ.) που προβλέπεται από τη νομοθεσία και τα σχετικά διατάγματα/οδηγίες που θα ισχύουν κατά την ημέρα της εξέτασης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να παρακολουθούν την ειδική ιστοσελίδα ΕΔΩ για οποιαδήποτε πρόσθετη ενημέρωση.

Σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία Εξετάσεων στα τηλέφωνα 22582933 και 22582934.

 
27507