"Ευκαιρία για απολογισμό δράσης οι Επαρχιακές Συνδιασκέψεις"

Είναι ευκαιρία για να τεθούν οι στόχοι της Επαρχιακής για την επόμενη Πενταετία, είπε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μ. Σιζόπουλος

Οι Επαρχιακές Συνδιασκέψεις είναι ευκαιρία για απολογισμό δράσης και για να τεθούν οι στόχοι της Επαρχιακής για την επόμενη Πενταετία, είπε σε δήλωση του ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος για την Εκλογική Συνδιάσκεψη Λάρνακας.

Αυτούσια η δήλωση του Προέδρου της ΕΔΕΚ:

Είναι η πρώτη Επαρχιακή Συνδιάσκεψη που πραγματοποιείται στη Λάρνακα στο πλαίσιο του τακτικού Εκλογικού Συνεδρίου που θα ολοκληρωθεί στο τέλος Οκτωβρίου με την εκλογή Προέδρου και των υπόλοιπων αξιωματούχων του κόμματος.

Είναι μια ευκαιρία να υπάρξει ένας απολογισμός της δράσης των τελευταίων χρόνων και ταυτόχρονα να τεθούν οι στόχοι για την επόμενη πενταετία από πλευράς της Επαρχιακής Οργάνωσης Λάρνακας.

Πρέπει να τονίσουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι σε αυτές τις εκλογές είχε μία σημαντική επιτυχία: αύξηση των εκλογικών ποσοστών και εκλογή Βουλευτή της ΕΔΕΚ στην Επαρχία Λάρνακας για πρώτη φορά μετά το 1970. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό το οποίο θα πρέπει να αξιοποιηθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

 
25250