Χ. Γεωργιάδης: Σημαντική συνάντηση με μέλη της Ουκρανικής Βουλής

Όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη της Κύπρου στο Κίεβο

Μετά την Επιτροπή Εξωτερικών, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Χάρης Γεωργιάδης, ανέφερε σε δήλωση του πως κατά την σημαντική αυτή συνάντηση τους δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα μέλη της αντίστοιχης επιτροπής του κοινοβουλίου της Ουκρανίας, τονίζοντας πως δεν αφορά καν μόνο την Ουκρανία, είναι ένας αγώνας της Δημοκρατίας απέναντι στον αυταρχισμό και των αναθεωρητισμό.

Δείτε ακόμη: Αβέρωφ: Απηύθυνε δημόσια πρόσκληση για διεξαγωγή debate 

Αυτούσια η δήλωση κ. Γεωργιάδη:

Ήταν μια σημαντική συνάντηση. Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με μέλη της αντίστοιχης επιτροπής του κοινοβουλίου της Ουκρανίας. Εκφράσαμε την ξεκάθαρη, αμέριστη στήριξη μας στην Ουκρανία η οποία δέχεται μια απαράδεκτη εισβολή από τη Ρωσία. Τονίσαμε ότι για εμάς είναι ζήτημα αρχής, δεν αφορά καν μόνο την Ουκρανία, είναι ένας αγώνας της Δημοκρατίας απέναντι στον αυταρχισμό και των αναθεωρητισμό και ξέρουμε από πρώτο χέρι λόγω Τουρκίας τι σημαίνει να δέχεσαι εισβολή, τι σημαίνει να βιώνεις μια κατοχή.

Συμφωνήσαμε με τους Ουκρανούς συναδέλφους μας ότι στο επόμενο διάστημα, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα πραγματοποιηθεί δική μας επίσκεψη στο Κίεβο.

Παρακολουθήστε την δήλωση του κ. Γεωργιάδη:

ΚΥΠΕ

 

 
27709