Χ. Χριστόφιας: Η οικονομία Αναστασιάδη πάει καλά για μερικά άτομα

Τι αναφέρει ο Χρίστος Χριστόφια για την οικονομία στην εκπομπή «Παρασκήνιο» με τον Παναγιώτη Τσαγγάρη

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Χρίστο Χριστόφια φιλοξένησε ο Παναγιώτης Τσαγγάρης στην εκπομπή «Παρασκήνιο» της Digital TV.
Ο κ. Χριστόφιας μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, τα σκάνδαλα, την οικονομική πολιτική του Νίκου Αναστασιάδη, αλλά κλήθηκε επίσης να απαντήσει και στις… αποκαλύψεις της παρασκηνιακής στήλης της Οffsite «Ο ΕΦΕΤΗΣ»..

Όσον αφορά την οικονομία και τον τρόπο που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χειρίστηκε την κρίση, αλλά και για το ότι κάποιοι υποστηρίζουν ότι «ο Νίκος Αναστασιάδης τα πάει καλά με την Οικονομία», ο Χρίστος Χριστόφιας Νίκος Αναστασιάδης τα «πάει καλά» όπως παρουσιάζεται, ο Χρίστος Χριστόφιας σημείωσε χαρακτηριστικά «μα τα πάει καλά; Τα πάει καλά για κάποιους. Ο Νίκος Αναστασιάδης παρουσίασε στον κόσμο ότι παρέλαβε καμένη γη στην οποία συνέβαλαν πολλοί παράγοντες. Με πρώτιστο την καταστροφή που επέφεραν οι αποφάσεις του τραπεζικού κεφαλαίου. Το τραπεζικό κεφάλαιο που έτρεξαν να σώσουν σε βάρος του κόσμου τον Μάρτιο του 2013 με το κούρεμα. Όποτε έχουμε νομοσχέδιο που θα εξυπηρετήσει τις τράπεζες ψηφίζεται σε χρόνο εξπρές».

Όπως τονίζει, «Όντως η κυβέρνηση Αναστασιάδη πάει καλά για μια χούφτα τραπεζίτες, εταιρείες μεγαλο-developers, μεγαλοδικηγορικά γραφεία. Ναι, υπάρχει εκείνο το 8% του κυπριακού λαού που είδε τα εισοδήματα του να αυξάνονται στα χρόνια του Νίκου Αναστασιάδη και το υπόλοιπο 92% είδε τα εισοδήματα του να μειώνονται αυτά τα 7 χρόνια»

Να σημειωθεί πως σε σχόλιο του Διευθυντή Σύνταξης της Offsite και Brief, Παναγιώτη Τσαγγάρη, ότι για κάποιους «o Νίκος Αναστασιάδης είναι ο καλύτερος κομμουνιστής Πρόεδρος που εξέλεξε η Κύπρος», η απάντηση του Χρίστου Χριστόφια ήταν «μη κακό μας»

Δείτε το σημείο της συνέντευξης για την Οικονομία μετά το 47ο λεπτό:

 

 
15852
Thumbnail