Χάρης: Έκανα λάθος που απάντησα στον Χάσικο - Διαγράφω

Λάθος η απάντηση του στον Σωκράτη Χάσικο και την διαγράφει, λέει σε νέο tweet του ο Χάρης Γεωργιάδης

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, με νέα ανάρτηση του στο Twitter απολογείται εμμέσως πλην σαφώς για την προηγούμενη ανάρτηση - απάντηση στον πρώην Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως θα προχωρήσει με διαγραφή της, κάτι το οποίο και έπραξε. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Γεωργιάδης στην νέα του ανάρτηση αναφέρει: «Λάθος μου που απάντησα στον Χάσικο. Διαγράφω. Η Επιτροπή θα μπορούσε, βέβαια, να δημοσιοποιήσει τα πρακτικά για όλες τις εμφανίσεις που έχουν προηγηθεί». 

γωρφψεδαδςαδας

Να σημειωθεί πως ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος είχε προχωρήσει με ανάρτηση, προτού ο Χάρης Γεωργιάδης προχωρήσει στη διαγράφη της πρώτης απάντησης, σημειώνοντας πως «Ο εμφύλιος και οι αλληλοκατηγορίες στον ΔΗΣΥ καλά κρατούν. Τώρα όλοι αντιλαμβάνονται γιατί η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη δεν θέλει να δώσει τους φακέλους των πολιτογραφήσεων για έλεγχο στην Ελεγκτική Υπηρεσία»

Αφορμή για τα πιο πάνω ήταν τα όσα ο τέως Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης,  κατέθεσε στην Ερευνητική Επιτροπή για τις πολιτογραφήσεις

Υπενθυμίζεται οτι ο Χάρης Γεωργιάδης χθες ανέφερε στην κατάθεση του ανέφερε μεταξύ άλλων πως το 2017 ο Κωνσταντίνος Πετρίδης διαπίστωσε σοβαρές υστερήσεις στις διαδικασίες του ΥΠΕΣ.

Ερωτηθείς γιατί θεσπίστηκε ο κώδικας δεοντολογίας και το μητρώο παρόχων υπηρεσιών το 2018, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως το καλοκαίρι του 2017, όταν ανέλαβε το ΥΠΕΣ ο Κωνσταντίνος Πετρίδης «πολύ σύντομα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του με ενημέρωσε ότι διαπιστώνει ότι οι διαδικασίες στο Υπουργείο του έχουν σοβαρές υστερήσεις».

>>> Διαβάστε ΕΔΩ όσα κατέθεσε ο Χάρης Γεωργιάδης <<<

 
27343