Χάρης: Καμώματα και υπερβολές από ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ

Να βάλουν όρια ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ σε σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, επισημαίνει ο αν.πρόεδρος ΔΗΣΥ

«Τα καμώματα και οι υπερβολές της αντιπολίτευσης, του ΔΗΚΟ και του ΑΚΕΛ, σε σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας, πρέπει να έχουν και ένα όριο», επεσημαίνει ο αναπληρωτής πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Χάρης Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στη δήλωση του εκπροσώπου τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανου Στεφάνου, ότι η κυβέρνηση έχει ευθύνη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και την δήλωση του Παναγιώτη Αταλιάνη, υποψήφιου βουλευτή του ΔΗΚΟ ότι η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ δεν έχει καταφέρει να λειτουργήσει μία διαδικτυακή πύλη εμβολιασμού η οποία να μην πέφτει από την «αυξημένη ζήτηση», υπενθυμίζει ότι το εμβολιαστικό πρόγραμμα της Κύπρου είναι μπροστά από τα υπόοιπα κράτη.

«Η Κύπρος είναι η χώρα με τους λιγότερους θανάτους, είναι η χώρα της οποίας το εμβολιαστικό πρόγραμμα είναι μπροστά από τα υπόλοιπα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι η χώρα που κατάφερε να συγκρατήσει την ύφεση πολύ πιο κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο», επεσήμανε.

Αυτούσια η δήλωση Αναπληρωτή Προέδρου κ. Χάρη Γεωργιάδη:

Τα καμώματα και οι υπερβολές της αντιπολίτευσης, του ΔΗΚΟ και του ΑΚΕΛ, σε σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας, πρέπει να έχουν και ένα όριο. Η Κύπρος είναι η χώρα με τους λιγότερους θανάτους, είναι η χώρα της οποίας το εμβολιαστικό πρόγραμμα είναι μπροστά από τα υπόλοιπα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι η χώρα που κατάφερε να συγκρατήσει την ύφεση πολύ πιο κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο

Και καθημερινά έχουμε μια εικόνα μηδενισμού και άρνησης που ουσιαστικά επιδιώκει να υπονομεύσει τη μεγάλη και συλλογική προσπάθεια του τόπου μας, των συμπολιτών μας, των παραγωγικών δυνάμεων.

Δεν είναι με το μηδενισμό και την άρνηση που θα δημιουργήσουμε την προοπτική για την επάνοδο σε συνθήκες ομαλότητας και για τη δυναμική επανεκκίνηση της οικονομίας μας.

 

 
27717