Χάρης: Σήμερα γιορτάζουμε μία μεγάλη εθνική επέτειο

Ο Υπουργός Οικονομικών συνεχάρη τα σχολεία και τους μαθητές της πόλης που παρέλασαν τιμώντας την επέτειο του «ΟΧΙ»

Σήμερα γιορτάζουμε μια μεγάλη εθνική επέτειο και βρισκόμενος στη Λεμεσό θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στην παρέλαση τιμώντας αυτή τη σημαντική μέρα, ανέφερε το μεσημέρι (28/10) ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της παρέλασης, με την οποία κορυφώθηκαν στη Λεμεσό οι εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ο Χάρης Γεωργιάδης έκανε λόγο για πολύ σημαντική επέτειο. «Να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες γιορτάζουμε μια μεγάλη εθνική επέτειο και βρισκόμενος εδώ σήμερα στη Λεμεσό θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα σχολεία της πόλης, τους 2000 σχεδόν μαθητές και μαθήτριες έχουν παρελάσει τιμώντας τη μεγάλη εθνική επέτειο. Χρόνια πολλά σε όλους», είπε

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Ερωτηθείς για το αν πρόκειται για την τελευταία παρέλαση της οποίας δέχεται το χαιρετισμό ως Υπουργός Οικονομικών, ο Χάρης Γεωργιάδης αρκέστηκε να πει πως «ότι κάνω είναι το τελευταίο».

Της παρέλασης προηγήθηκε πανηγυρική Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Νάπας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Βόστρων Τιμόθεου. Τον πανηγυρικό εκφώνησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης Λεμεσού Πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Μιχαήλ Βοσκός

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την λαμπαδηφορία του σώματος Κυπρίων Οδηγών, η οποία θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα από την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου και θα καταλήξει στον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου.

 
25250