Χρυσοστόμου: Επιφυλάσσει τα δικαιώματά του για τη λίστα Γιωρκάτζη

Τι λέει ο Ζαχαρίας Χρυσοστόμου

O πρώην Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου εκφράζει έκπληξη αλλά και αγανάκτηση για τη συμπερίληψή του στη «λίστα Γιωρκάτζη» με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων και επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά του.

>>>Διαβάστε εδώ όλες τις απαντήσεις για τη Λίστα Γιωρκάτζη<<<
 
«Είναι με έκπληξη που μετά την δημοσίευση της λεγόμενης λίστας Γιωρκάτζη, πληροφορήθηκα το απόγευμα χθες, ότι το πρόσωπο μου, ως πρώην ΠΕΠ, αναφέρεται στον κατάλογο προσώπων με μη εξυπηρετούμενα δάνεια» και αναφέρει ο κ. Χρυσοστόμου σε δήλωσή του και προσθέτει ότι «δηλώνω υπεύθυνα ότι ουδέποτε είχα ή και έχω οποιονδήποτε μη εξυπηρετούμενο δάνειο είτε ως δανειζόμενος είτε ως εγγυητής».

>>> Αυτή είναι η Λίστα Γιωρκάτζη / Δείτε την αυτούσια <<<

Εξηγεί ότι το δάνειο με υπόλοιπο 12.647 ευρώ, που αποδίδεται, είτε λανθασμένα είτε εσκεμμένα στο πρόσωπο του, όπως αναφέρει, είναι της συζύγου μου, είναι εξυπηρετούμενο, έχει εξασφάλιση με υποθήκη οικόπεδο δικής της ιδιοκτησίας ενώ το σημερινό του υπόλοιπο ήμερα είναι 1.622 ευρώ.
 
Αναφέρει πως «άλλο δάνειο με  υπόλοιπο €47.940 ευρώ, της συζύγου μου, που δημοσιεύεται γιατί είναι σύζυγος πρώην ΠΕΠ, είναι πλήρως εξυπηρετούμενο, με πλήρη εξασφάλιση – υποθήκη ακίνητης ιδιοκτησίας της».
 
«Με την παρούσα δήλωση, εκφράζω την απογοήτευση και αγανάκτηση μου για την λανθασμένη ή/και εσκεμμένη συμπερίληψη του προσώπου μου ως οφειλέτη μη εξυπηρετούμενου δανείου και επιφυλάσσω όλα τα νόμιμα δικαιώματα μου», καταλήγει.
 
(ΚΥΠΕ)

 
27719