Η «Συνεργασία» προτείνει Αδάμο Αδάμου για Προεδρία Βουλής

Η ανακοίνωση της Συνεργασίας Δημοκρατικών Δυνάμεων μετά την παραίτηση Δημήτρη Συλλούρη

Την στήριξη της στον Βουλευτή του ΑΚΕΛ, Αδάμο Αδάμου, για την Προεδρία της Βουλής μετά την παραίτηση Δημήτρη Συλλούρη, εκφράζει με ανακοίνωσή της η «Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων».

>>> Όλες οι εξελίξεις μετά την παραίτηση Συλλούρη <<<

Όπως αναφέρει, «η Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων σημειώνει με ικανοποίηση την παραίτηση του Δημήτρη Συλλούρη από την Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων και από την Βουλευτική του ιδιότητα». 

«Υπενθυμίζουμε και την χθεσινή (14/10) μας δήλωση όπου σημειώσαμε θετικά την παραίτηση του Βουλευτή του ΑΚΕΛ από το Βουλευτικό αξίωμα», σημειώνει. 

Σύμφωνα με την «Συνεργασία», «παραμένει το έντονο αίτημα τόσον εμάς όσον και της κοινωνίας για άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα και όσων άλλων θεσμών επιβάλλεται για να διερευνηθούν τάχιστα και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους ενέχονται στις όποιες σκανδαλώδεις υποθέσεις έκδοσης Κυπριακών διαβατηρίων σε ξένους». 

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Σε ότι αφορά τη Προεδρία της Βουλής, η Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, «για σκοπούς συναίνεσης, ενότητας και εύρυθμης λειτουργίας της Βουλής, μακρυά από αντιπαραθέσεις και αχρείαστες συγκρούσεις, θα προτείνει τον συνάδελφο Αδάμο Αδάμου, ο οποίος χαίρει ευρύτερης εκτίμησης για το ήθος του, τις ικανότητες του και το συναινετικό του χαρακτήρα και καλεί τις πολιτικές δυνάμεις όπως συμβάλουν στην δημιουργία κλίματος ενότητας, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες ώρες».
 

 
27101