Κανονικά οι παρελάσεις σε Λεμεσό, Πάφο και άλλες περιοχές

Παρά την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για αναβολή τους

Μπορεί το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού με επείγουσα ανακοίνωσή του σήμερα (28/10) να γνωστοποιούσε την ακύρωση των μαθητικών παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου, εντούτοις, Λεμεσός, Πάφος και άλλες περιοχές της Κύπρου πραγματοποιούν κανονικά τις παρελάσεις.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, οι καιρικές συνθήκες είναι καλές και δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα για τη διεξαγωγή της μαθητικής παρέλασης. Η παρέλαση ξεκίνησε στις 11:15 στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή. 1

Επίσης, κανονικά θα διεξαχθεί η μαθητική παρέλαση και στη Λεμεσό, κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου του Γ`. Λόγω της καλοκαιρίας που επικρατεί στην πόλη, αποφασίστηκε ότι η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<

Η παρέλαση με την οποία κορυφώνονται στη Λεμεσό οι εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου θα αρχίσει στις 11.45 από τα φώτα του Αριέλ και θα καταλήξει στη διασταύρωση της Λεωφόρου με τον οδό Ιωάννη Πολέμη. Τον χαιρετισμό της θα δεχθεί ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης.

Επίσης, κανονικά πραγματοποιήθηκε η παρέλαση και στο Παραλίμνι, ενώ μόνο ο Δήμος Λάρνακας ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί. «Λόγω των καιρικών συνθηκών και του κίτρινου συναγερμού που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, αλλά και για λόγους ασφαλείας, το Συντονιστικό Σώμα αποφάσισε για τους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου όπως ακυρωθεί η παρέλαση που ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει γύρω στις 12 το μεσημέρι», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λάρνακας.

Όπως πληροφορείται η Brief, παρελάσεις πραγματοποιήθηκαν κανονικά και σε άλλες περιοχές της Κύπρου, όπως την Κοκκινοτριμιθιά, το Ακάκι και Αγρό.