Κατεχόμενα: Έδωσαν οδηγίες να μην περνούν στις ελεύθερες περιοχές

Μην περνάτε στις ελεύθερες περιοχές αν δεν είναι απαραίτητο, λέει στους Τ/κ ο «υπουργός υγείας»

Εάν δεν είναι απόλυτα απαραίτητο μην περνάτε στην "ε/κ πλευρά", ανάφερε ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί σημειώνοντας την μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού.
 
Σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ, ο κ. Πιλλί υπογράμμισε ότι οι Τ/κ που εργάζονται στις ελεύθερες περιοχές, οι μαθητές και όσοι υποχρεωτικά θα πρέπει να περάσουν στην ε/κ πλευρά, θα πρέπει να φοράνε οπωσδήποτε τις μάσκες τους και να κρατάνε την κοινωνική αποστασιοποίηση. Πρόσθεσε ότι έχουν αυξήσει τα μέτρα στις «πύλες εισόδου» και θα εντατικοποιήσουν τους τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους. Σημείωσε πάντως ότι από τα οδοφράγματα μέχρι στιγμής δεν εντοπίστηκε κανένα κρούσμα.

>> > Κορωνοϊός: Όλες οι εξελίξεις εδώ <<<
 
Στο μεταξύ ο τ/κ Τύπος γράφει σήμερα ότι το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι άρχισε η διενέργεια τεστ PCR στο νέο νοσοκομείο για την πανδημία στην κατεχόμενη Λευκωσία. Η διεκπεραίωση των τυχαίων δειγματοληπτικών εξετάσεων μεταφέρθηκαν από τον χώρο της «κρατικής» έκθεσης στο νοσοκομείο αυτό.
 
Εντωμεταξύ, PCR τεστ στο νέο νοσοκομείο, τα εγκαίνια του οποίου δεν έγιναν ακόμα, έκανε σήμερα ο πρόεδρος του ΔΚ, Φικρί Ατάογλου ενώ για ακόμη μια φορά το χώρο επισκέφθηκε σήμερα ο «πρωθυπουργός» και υποψήφιος «πρόεδρος», Ερσίν Τατάρ.
 
(ΚΥΠΕ/ΡΠΑ/ΑΓΚ)

 
23521