ΚΕ: Η αντιπολιτευτική μανία του ΑΚΕΛ έχει ξεπεράσει κάθε όριο

Το ΑΚΕΛ δεν αντιλαμβάνεται προφανώς τη ζημιά που προκαλεί στην πλευρά μας, λέει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Το ΑΚΕΛ δεν αντιλαμβάνεται προφανώς τη ζημιά που προκαλεί στην πλευρά μας, η αντιπολιτευτική μανία που το καθοδηγεί έχει ξεπεράσει κάθε όριο, είπε σε απάντηση του στο ΑΚΕΛ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

>>> Διαβάστε επίσης:  ΑΚΕΛ σε ΠτΔ: Παραποιεί δημόσια τις προτάσεις μας <<<

Αυτούσια η απάντηση:

Οι πολίτες από το Κραν Μοντανά και μετά, είναι μάρτυρες μιας πρωτοφανούς παράστασης θεάτρου του παραλόγου από πλευράς ΑΚΕΛ.

Κατηγορεί συνεχώς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη  για το αδιέξοδο στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού, παραβλέποντας τις απαράδεκτες απαιτήσεις της Τουρκίας για λύση δύο κρατών, καθώς και την τουρκική επιθετικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και τις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας και στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

Ενώ η Άγκυρα αρνείται την επανέναρξη των συνομιλιών, το ΑΚΕΛ επιρρίπτει συνεχώς ευθύνες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επιμένοντας να προβούμε σε υποχωρήσεις πριν καν ξεκινήσει ο διάλογος.

Το ΑΚΕΛ δεν αντιλαμβάνεται προφανώς τη ζημιά που προκαλεί στην πλευρά μας. Η αντιπολιτευτική μανία που το καθοδηγεί έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

 
25064