ΚΕ: Πρωτοφανής η λογική ΑΚΕΛ να επιρρίπτει προκαταβολικά ευθύνες

Τι λέει ο Εκπρόσωπος σε γραπτή απάντησή του σε δηλώσεις του ΓΓ ΑΚΕΛ

Πρωτοφανή χαρακτηρίζει η κυβέρνηση την στάση του ΑΚΕΛ να καταλογίζει προκαταβολικά ευθύνες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για ενδεχόμενο αδιέξοδο της επερχόμενης άτυπης πενταμερούς για το Κυπριακό και σημειώνει την στάση της ηγεσίας του ΑΚΕΛ ας την κρίνει ο λαός.

>>>Διαβάστε ακόμη: Ανησυχία Άντρου για τακτική Αναστασιάδη ενόψει Πενταμερούς<<<

 
«Δεν θα ακολουθήσουμε την τακτική που επέλεξε το ΑΚΕΛ και ο ΓΓ του, να επιρρίπτει ευθύνες στην ελληνοκυπριακή πλευρά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης, την ώρα μάλιστα που ο ΓΓ του ΑΚΕΛ διαπιστώνει τις απαράδεκτες αξιώσεις της τουρκικής πλευράς», αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος σε γραπτή απάντησή του σε δηλώσεις που έγιναν νωρίτερα από τον ηγέτη του ΑΚΕΛ.

«Ζητά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον οποίο, με πρωτοφανή λογική, καταλογίζει προκαταβολικά ευθύνες για ενδεχόμενο αδιέξοδο, να μην κάνει πίσω από θέσεις αρχής αλλά να δείξει ευελιξία», σημειώνει ο κ. Κούσιος και καταλήγει λέγοντας «ας κρίνει ο λαός τη στάση αυτή της ηγεσίας του ΑΚΕΛ λίγες μόνο μέρες πριν την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης».
 
(ΚΥΠΕ)