Κούσιος για το «κυβέρνηση στο Νότο»: Απαράδεκτες συμπεριφορές

Τι δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος

«Απαράδεχτες συμπεριφορές» χαρακτηρίζει τις αναφορές περί «κυβέρνησης στο Νότο» από την οργάνωση «Ως Δαμέ», σε σημερινή (29/3) του γραπτή δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Κυριάκος Κούσιος.

Όπως αναφέρει ο κ. Κούσιος, «εκφράζουμε τη μεγάλη απογοήτευση μας για το γεγονός ότι σε μια κρίσιμη περίοδο, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης, οργανωμένες ομάδες πολιτών  χρησιμοποιούν φρασεολογία για την Κυπριακή Δημοκρατία, ανάλογη εκείνης των υπονομευτών της κρατικής μας υπόστασης».

«Είναι άκρως λυπηρό», συνέχισε, «όταν ενώ καταγγέλλουμε την Τουρκία και τους υπονομευτές της Κυπριακής Δημοκρατίας στα ευρωπαϊκά και διεθνή φόρα για την παραβατική στάση τους κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας και της νόμιμης Κυβέρνησης της, να υπάρχουν ομάδες, έστω και μειοψηφούσες, στο εσωτερικό μέτωπο που να ασπάζονται αυτές τις απαράδεκτες συμπεριφορές», τόνισε.

«Καλούμε όλους, και ιδιαίτερα τα οργανωμένα σύνολα και πολιτικά κόμματα, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην επιτρέπουν, είτε ενεργά είτε διά της ανοχής τους, ανάλογα φαινόμενα», κατέληξε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.