Κούσιος: Η Κυβέρνηση απαντά με το έργο της στο ΔΗΚΟ

Γραπτή απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κυριάκου Ι. Κούσιου στον Αντιπρόεδρο του ΔΗΚΟ

«Αναμενόμενη» χαρακτηρίζει  τη δήλωση του ΔΗΚΟ, σε σημερινή (20/5) του απάντηση προς τον Αντιπρόεδρο του ΔΗΚΟ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Κυριάκος Ι. Κούσιος.

Όπως αναφέρει ο κ. Κούσιος, «στα προεκλογικά συνθήματα και στα «όχι» του ΔΗΚΟ, η Κυβέρνηση απαντά με το έργο της», ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως, «απαντά με το φιλόδοξο, ρεαλιστικό και κοστολογημένο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, την ώρα που το ΔΗΚΟ καταψηφίζει τους προϋπολογισμούς, καταψηφίζει τα νομοσχέδια της μεταρρύθμισης και τα προγράμματα ανάκαμψης της οικονομίας της χώρας».

Να υπενθυμίσουμε πως, νωρίτερα ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ και Υποψήφιος Βουλευτής στην Λευκωσία, Μιχάλης Δαμιανός, σε απάντηση του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανέφερε ότι, «οι προτάσεις μας έχουν σταλεί με σχετικές επιστολές στον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως επίσης και στον Υπουργό Οικονομικών ο οποίος μάλιστα μας απάντησε εγγράφως, κατά τ’ άλλα ο ΠτΔ δηλώνει ότι «δεν άκουσε» καμία πρόταση από το ΔΗΚΟ».

Ακολουθεί αυτούσια η γραπτή απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στο ΔΗΚΟ:
«Αναμενόμενη η δήλωση του ΔΗΚΟ

Στα προεκλογικά συνθήματα και στα «όχι» του ΔΗΚΟ, η Κυβέρνηση απαντά με το έργο της.

Απαντά με το φιλόδοξο, ρεαλιστικό και κοστολογημένο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, την ώρα που το ΔΗΚΟ καταψηφίζει τους προϋπολογισμούς, καταψηφίζει τα νομοσχέδια της μεταρρύθμισης και τα προγράμματα ανάκαμψης της οικονομίας της χώρας.»

 
25096