Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ ΑΚΕΛ - Κυβέρνησης/ΔΗΣΥ

Πως απαντά στον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο το ΑΚΕΛ

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ ΑΚΕΛ και Κυβέρνησης-ΔΗΣΥ, με αφορμή την σημερινή (30/10) εκδήλωση του κόμματος έξω από το Προεδρικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, κ. Στέφανος Στεφάνου, στην ομιλία του στην εκδήλωση του κόμματος έξω από το Προεδρικό Μέγαρο κατά της διαφθοράς τόνισε ότι, «δεν πάει άλλο. Σε αυτή την κατρακύλα έχουμε υποχρέωση να βάλουμε φραγμό. Πρέπει να υψώσουμε το ανάστημά μας και να ενώσουμε τις φωνές μας».

Απάντηση εξέδωσε πρώτος ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Μάριος Πελεκάνος αναφέροντας ότι, «η σημερινή αποτυχημένη προσπάθεια του ΑΚΕΛ δεν αποτελεί πάρα άλλη μια ισχυρή απάντηση σε όσους μέσα από τη διαστρέβλωση των πραγματικών γεγονότων και προβάλλοντας παραπλανητικούς ισχυρισμούς επιδιώκουν ένα νέο πολιτικό τοξικό κλίμα».

Στη συνέχεια, απάντηση έδωσε και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος ανέφερε ότι, «η κοινωνία έστειλε το μήνυμα της στις βουλευτικές εκλογές ότι χρειάζεται προτάσεις για το αύριο και απαντήσεις στα προβλήματα της και όχι διχασμό και τοξικότητα».

Το ΑΚΕΛ επανήλθε με νέα ανακοίνωση με στην οποία απαντώντας στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και τον Αβέρωφ Νεοφύτου ανέφερε ότι, «η πιο ηχηρή απαίτηση είναι να καθαρίσει το όνομα της χώρας. Και η λύση είναι η αλλαγή. Να έχει η Κύπρος ένα Πρόεδρο και μια κυβέρνηση που δεν θα ντροπιάζουν την πατρίδα μας, αλλά θα βάζουν το συμφέρον του τόπου πάνω από τα προσωπικά τους συμφέροντα. Να απαλλαγούμε από το τοξικό μείγμα διαπλοκής και αλαζονείας που διαπνέει την κυβέρνηση Αναστασιάδη-Αβέρωφ Νεοφύτου». 

Ακολουθεί αυτούσια η απάντηση του ΑΚΕΛ:
«Πράγματι, η κοινωνία απαιτεί λύσεις.

Η πιο ηχηρή απαίτηση είναι να καθαρίσει το όνομα της χώρας. Και η λύση είναι η αλλαγή. Να έχει η Κύπρος ένα Πρόεδρο και μια κυβέρνηση που δεν θα ντροπιάζουν την πατρίδα μας, αλλά θα βάζουν το συμφέρον του τόπου πάνω από τα προσωπικά τους συμφέροντα. Να απαλλαγούμε από το τοξικό μείγμα διαπλοκής και αλαζονείας που διαπνέει την κυβέρνηση Αναστασιάδη-Αβέρωφ Νεοφύτου.

Η Κύπρος αξίζει καλύτερα.»

 
27508