Με σειρά προτεραιότητας κλείνεις πλέον εμβόλιο στην Πύλη (ΦΩΤΟ)

Με σειρά προτεραιότητας κλείνεις πλέον ραντεβού για εμβόλιο (ΦΩΤΟΣ)

Με νέα αλλαγή άνοιξε σήμερα η Πύλη εμβολιασμού, για τις ηλικίες 35-36 ετών.. Μετά τα χθεσινά προβλήματα που δεν επέτρεψαν τελικά στην Πύλη να λειτουργήσει καθόλου, οι αρμόδιοι προχώρησαν σε περαιτέρω ενέργειες για να διασφαλίσουν ότι δεν θα παρουσιαστούν ξανά προβλήματα. 

>>>Νεότερο: Ανακοίνωση για Πύλη:Το πρόβλημα επιλύθηκε και εξυπηρετήθηκαν όλοι

Όπως μπορείτε να δείτε και στην πιο κάτω φωτογραφία, πλέον στην Πύλη εμβολιασμού υπάρχει και… λίστα αναμονής. Ουσιαστικά υπάρχει σειρά προτεραιότητας. Η Πύλη σε ενημερώνει για τον αριθμό προτεραιότητας που έχεις και τον χρόνο αναμονής. Όταν έρθει η σειρά σου έχεις την δυνατότητα να κλείσεις το ραντεβού σου με την γνωστή διαδικασία. Π.χ. στις 7:32 σήμερα, επιχειρήσαμε να μπούμε στην Πύλη και έχουμε αυτή τη σειρά. 

δ
Μάλιστα υπάρχει και σχετική ένδειξη ότι εάν φορτώσεις ξανά την Πύλη ενώ είσαι συνδεδεμένος, τότε θα χάσεις την σειρά σου.

δ
Θυμίζουμε ότι εφαρμόζεται και η αλλαγή με τον εκπρόσωπο. Από σήμερα ραντεβού μπορεί να κλείσει μόνο ο δικαιούχος ή ένας μόνο εκπρόσωπος του ο οποιος θα πρέπει να δηλωθεί στην Πύλη από προηγουμένως. 

 
23402