Μπόλικα 300ευρα πάλι - Μπλόκο σε 343 οχήματα που πήγαιναν Τρόοδος

Έλεγχοι της Αστυνομίας για εφαρμογή των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Η Αστυνομία συνεχίζει τους εντατικούς έλεγχους σε παγκύπρια βάση, για την τήρηση των μέτρων και την εφαρμογή των διαταγμάτων, για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Τις τελευταίες 12 ώρες (6π.μ. – 6μ.μ.) πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από την Αστυνομία 5.402 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 76 καταγγελίες πολιτών και μία καταγγελία  υποστατικού. 

Εξάλλου, από νωρίς το πρωί σήμερα (30/1) μέλη της Αστυνομίας διεξήγαγαν ελέγχους και στην περιοχή Τροόδους, για εφαρμογή των μέτρων του τελευταίου διατάγματος του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με το οποίο δεν επιτρέπεται η πρόσβαση των πολιτών στα μονοπάτια της φύσης.

Συγκεκριμένα, από τις 8 το πρωί σήμερα μέχρι και τις 5 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 508 έλεγχοι οχημάτων και 710 έλεγχοι προσώπων. 

Σε 343 οχήματα δεν επιτράπηκε η πρόσβαση στην περιοχή Τροόδους, ενώ τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε δέκα καταγγελίες για παραβάσεις που σχετίζονται με τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο. 

Η Αστυνομία καλεί το κοινό όπως επιδεικνύει την ανάλογη υπευθυνότητα και πειθαρχία, να συμμορφώνεται με τα σχετικά διατάγματα και να διακινείται σε χώρους όπου επιτρέπονται οι διακινήσεις. 

 
25731