Να στηρίξουν το ΔΗΚΟ καλεί τους πολίτες ο Νικόλας Παπαδόπουλος

"Δώστε μας δύναμη για να στηρίξουμε την κοινωνία και να φέρουμε την κάθαρση"

Να στηρίξουν το Δημοκρατικό Κόμμα, για να έχει στην επόμενη Βουλή πρωταγωνιστικό ρόλο, κάλεσε τους πολίτες, στην ομιλία του σε συγκέντρωση στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

«Καλούμε τους πολίτες να μελετήσουν τις προτάσεις μας και να μας δώσουν, με την ψήφο τους στις 30 Μαίου, τη δυνατότητα να τις κάνουμε πράξη», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Αυτούσια η ομιλία του:

Καλούμε τους πολίτες να μελετήσουν τις προτάσεις μας και να μας δώσουν, με την ψήφο τους στις 30 Μαίου, τη δυνατότητα να τις κάνουμε πράξη. 

Για να στηρίξουμε την κοινωνία και την οικονομία. Για να ενισχύσουμε τους εργαζόμενους, για να αποκαταστήσουμε τη μεσαίας τάξης και τις κοινωνικά αδύναμες ομάδες των συμπατριωτών μας. Για την καταπολεμήσουμε τη διαφθορά και να φέρουμε τη κάθαρση.

Τα τελευταία χρόνια, είναι, δυστυχώς, πολλά που έχουν δυσκολέψει τη ζωή μας. Που έχουν θίξει την αξιοπρέπεια μας. Που έχουν πληγώσει την πατρίδα μας. Η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ δεν στηρίζει την κοινωνία και την οικονομία, όπως θα έπρεπε.

gh

Νοικοκυριά και επιχειρήσεις αφέθηκαν στο έλεος της πανδημίας, χωρίς επαρκή χρηματοδότηση. Οι αυτοσχεδιασμοί της κυβέρνησης Αναστασιάδη/ΔΗΣΥ εντείνουν την ανασφάλεια και υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας, χωρίς να παρέχουν ουσιαστική στήριξη στην οικονομία. Τα μέτρα στήριξης, είναι κατώτερα των περιστάσεων.

Αντίθετα, οι προτάσεις που έχει υποβάλει το Δημοκρατικό Κόμμα, στηρίζουν πραγματικά την κοινωνία και την οικονομία, αποκαθιστούν τη μεσαία τάξη, ενισχύουν τους εργαζομένους και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ανακουφίζουν τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Προτάσεις όπως:

- η αναδρομική επιδότηση ενοικίου και λειτουργικών δαπανών των επιχειρήσεων που έχουν
πληγεί από την πανδημία.
- η μείωση φορολογικών συντελεστών για επιχειρήσεις που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας.
- η επέκταση του ανεργιακού επιδόματος μέχρι 12 μήνες
- η μείωση του ΦΠΑ από το 19% στο 9% στην ξενοδοχειακή βιομηχανία

Μια σοβαρή κυβέρνηση θα υιοθετούσε τις προτάσεις μας και θα έβαζε την προκοπή του τόπου πάνω από τους προεκλογικούς της εγωισμούς και τα κομματικά συμφέροντα. Η αλλαγή αποτελεί για την Κύπρο κοινωνική και πολιτική αναγκαιότητα και οι εκλογές της 30 ης Μαίου, αποτελούν μια καθοριστική ευκαιρία για να φέρουμε την αλλαγή.

Όσο πιο ισχυρό το Δημοκρατικό Κόμμα, τόσο περισσότερο μπορούμε να εμποδίσουμε τους σχεδιασμούς της Τουρκίας για συνομοσπονδία δύο κρατών και διχοτόμηση της πατρίδας μας. Όσο πιο ισχυρό το Δημοκρατικό Κόμμα, τόσο περισσότερο θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τις προτάσεις μας για να στηριχτεί η κοινωνία, η μεσαία τάξη, οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Όσο πιο ισχυρό το Δημοκρατικό Κόμμα, τόσο περισσότερο θα πολεμήσουμε τη διαφθορά και θα φέρουμε την κάθαρση.

Ισχυρό ΔΗΚΟ, σημαίνει Καθαρή Αλλαγή».

 
26162