Νέα παρέμβαση Αβέρωφ για εμβόλια και μέτρα

«Θετικές οι αποφάσεις του ανοίγματος του συνόλου της οικονομίας και της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα»

«Χάρη στις θυσίες των πολιτών η υγειονομική κατάσταση της χώρας μας είναι θετική. Έχουμε κατά αναλογία τις λιγότερες απώλειες συνανθρώπων μας στην Ευρώπη» δήλωσε σήμερα (6/5) ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

>>>Διαβάστε ακόμη: Αυτά είναι όλα τα νέα μέτρα που θα ισχύουν από Δευτέρα 10/5

Παράλληλα ωστόσο, ανέφερε πως «εικόνες όπως αυτές που είδαμε στο εμβολιαστικό κέντρο στη Λεμεσό αλλά και τα συχνά προβλήματα και το πέσιμο της πύλης εμβολιασμού σήμερα, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά».

>>>Διαβάστε ακόμη:Τι είναι το CoronaPass και πού θα το βρείτε

Δείτε επίσης:

Αυτούσια η δήλωση του Αβέρωφ Νεοφύτου

Χάρη στις θυσίες των πολιτών η υγειονομική κατάσταση της χώρας μας είναι θετική. Έχουμε κατά αναλογία τις λιγότερες απώλειες συνανθρώπων μας στην Ευρώπη. Τα λιγότερα lockdowns στην Ευρώπη. Και η οικονομία άντεξε.

Όμως εικόνες όπως αυτές που είδαμε στο εμβολιαστικό κέντρο στη Λεμεσό αλλά και τα συχνά προβλήματα και το πέσιμο της πύλης εμβολιασμού σήμερα, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά.

Θέλω να τονίσω εμφαντικά: 

Οι χτεσινές (5/5) θετικές αποφάσεις του ανοίγματος του συνόλου της οικονομίας και της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα, θα πρέπει παράλληλα να είναι και πρακτικά εφαρμόσιμες.

Μέτρα που δεν συμβαδίζουν με τη λογική και την αναλογικότητα, ούτε οι πολίτες θα τα εφαρμόσουν ούτε και το κράτος δύναται να τα εποπτεύσει ή να τα επιβάλλει. 

Δείτε την δήλωση του Αβέρωφ Νεοφύτου:

 
27800