Νέες υπηρεσίες στο ΓεΣΥ από σήμερα / Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Οι εγγραφές και η σύναψη σύμβασης για τους παρόχους έχουν αρχίσει και βρίσκονται σε εξέλιξη

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) ανακοινώνει ότι σήμερα Τρίτη, 1η Δεκεμβρίου 2020 έχει οριστεί ως η ημερομηνία ένταξης στο ΓεΣΥ των υπηρεσιών της προληπτικής οδοντιατρικής και των εξωνοσοκομειακών υπηρεσιών για τα επαγγέλματα των Νοσηλευτών Γενικής Νοσηλευτικής, Νοσηλευτών Ψυχικής Υγείας, Φυσιοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών, Λογοπαθολόγων, Κλινικών Ψυχολόγων και Κλινικών Διαιτολόγων.

Οι εγγραφές και η σύναψη σύμβασης για τους πιο πάνω παρόχους έχουν αρχίσει και βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να δουν τους εν λόγω παρόχους από την ιστοσελίδα του ΓεΣΥ (ΕΔΩ) εντός των επόμενων ημερών, μέσω του συνδέσμου «Αναζήτηση Παροχέων», αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής και σύναψης της σύμβασής τους με τον Οργανισμό.

Ο Οργανισμός,  παρ’ όλη την καθυστέρηση που υπήρξε στην εγγραφή και σύναψη  σύμβασης με τους πιο πάνω παρόχους, λόγω των συνθηκών που αντιμετωπίζουμε εν καιρό πανδημίας, κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα προς την ολοκλήρωση του ΓεΣΥ, την μεγαλύτερη κοινωνική μεταρρύθμιση στον τομέα της υγείας. Το Γενικό Σύστημα Υγείας εμπλουτίζεται και διευρύνεται, εξυπηρετώντας τον στόχο της αναβάθμισης  των υπηρεσιών προς τους δικαιούχους του ΓεΣΥ.

(ΓΤΠ)
 

Tags
 
26162