Νικόλας: Με θέληση θα υλοποιήσουμε τους στόχους μεταρρύθμισης ΤΑ

Τι είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Την εκτίμηση ότι με καλή θέληση και διάθεση μπορούμε να καταλήξουμε σε συμβιβαστικές λύσεις που θα υλοποιούν τους στόχους της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις ύστερα από περιοδεία στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως «είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την επερχόμενη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με εκπροσώπους των Δήμων της Αγίας Νάπας, της Σωτήρας και της Κοινότητας Λιοπετρίου, για να συζητήσουμε πως μπορούμε να προχωρήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι αφορά τον στόχο της συμπλεγματοποίησης και συγχώνευσης των Υπηρεσιών προς τους δημότες της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε από τη μια οι συνενωμένοι Δήμοι να μπορούν να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές Υπηρεσίες προς τους δημότες και από την άλλη η μεταρρύθμιση να αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία».
 
Πιστεύω συνέχισε ο κ. Παπαδόπουλος ότι «ότι μέσα από καλή θέληση και διάθεση, μπορούμε να καταλήξουμε σε συμβιβαστικές λύσεις που θα υλοποιούν αυτούς τους στόχους».

(ΚΥΠΕ)