Νικόλας: Σε κρίσιμη και καθοριστική συγκυρία το Κυπριακό

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ δήλωσε βέβαιος ότι ο κυπριακός Ελληνισμός θα επιδιώκει την απελευθέρωση μέχρι την τελική δικαίωση

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στο έπος του 40 δήλωσε βέβαιος ότι ο κυπριακός Ελληνισμός θα επιδιώκει την απελευθέρωση μέχρι την τελική δικαίωση.
 
Σε δήλωση μετά την Πανηγυρική Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη, στη Λευκωσία, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, που τελέστηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιου, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως το έπος του 40 και το ηρωικό «Όχι», βρίσκει το Κυπριακό για ακόμα μια χρονιά σε μια κρίσιμη και καθοριστική συγκυρία.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

«Τα διαχρονικά διλήμματα που αντιμετωπίστηκαν πριν την κατάληξη στην 28η Οκτωβρίου τίθενται ενώπιόν μας και τώρα και έχουμε να αποφασίσουμε κατά πόσο θα υποκύψουμε μπροστά στον επεκτατισμό και τον ολοκληρωτισμό και κατά πόσο θα υπερασπιστούμε τη δημοκρατία, την ελευθερία και το δίκαιο, κατά πόσο θα διαπραγματευόμαστε κάτω από την απειλή της βίας και κατά πόσο θα υπερασπιστούμε την κυριαρχία και την αξιοπρέπεια μας», ανέφερε.

«Δεν έχω καμία απολύτως αμφιβολία ότι ο κυπριακός ελληνισμός επιθυμεί και επιδιώκει τη διεκδίκηση για απελευθέρωση μέχρι την τελική δικαίωση», είπε τέλος ο κ. Παπαδόπουλος.

 
25184
Thumbnail