Ο μόνος λόγος που μπορείς να πας σε Mall χωρίς SafePass

Πότε απαιτείται safepass στις υπεραγορές και πότε όχι - Τι γίνεται με τις υπεραγορές στα εμπορικά κέντρα

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών (ΠΑ.Σ.ΥΠΕ) ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό της Κύπρου, ότι δεν απαιτείται το safe pass για επίσκεψη στις Υπεραγορές. Το safe pass απαιτείται σε περίπτωση που οι πελάτες αποφασίσουν να επισκεφθούν τον χώρο εστίασης της Υπεραγοράς που λειτουργεί σε εξωτερικό χώρο για φαγητό ή καφέ

Επίσης για τις υπεραγορές που λειτουργούν σε εμπορικά κέντρα, δεν απαιτείται το safe pass νοουμένου ότι οι καταναλωτές θα επισκεφθούν αποκλειστικά μόνο την υπεραγορά και μετά θα αποχωρήσουν χωρίς να διακινηθούν για επίσκεψη στα άλλα καταστήματα στον ευρύτερο χώρο των εμπορικών κέντρων. Σε περίπτωση που αποφασίσουν να το πράξουν αυτό προαπαιτείτε το safe pass.

Παράλληλα από την Δευτέρα 10.05.2021 καταργείται η υποχρέωση για εξυπηρέτηση μέχρι τις 9:00 το πρωί αποκλειστικά και μόνο ατόμων ΑΜΕΑ και ατόμων άνω των 65 ετών.    

Είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΥΠΕ, ότι το υφιστάμενο καθεστώς λειτουργίας των υπεραγορών, αλλά και των άλλων συναφών καταστημάτων τροφίμων, κατά την πανδημία, παραμένει το ίδιο χωρίς οποιεσδήποτε διαφοροποιήσεις όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο.   

 
27357