Ο Περδίος επιθεώρησε παραλίες της Αγίας Νάπας μαζί με τον Δήμαρχο

Ο Περδίος εξέφρασε ικανοποίηση για την αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής στις παραλίες της Αγίας Νάπας

Παραλίες της Αγίας Νάπας επιθεώρησαν την Πέμπτη ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος και ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι ο Υφυπουργός Τουρισμού επισκέφθηκε χθες (25/6) την Αγία Νάπα και μαζί με τον Δήμαρχο Χρίστο Ζαννέττου και τον Επιθεωρητή του Τμήματος Παραλιών του Δήμου Δημήτρη Πατέρα «επισκέφθηκαν παραλίες της περιοχής και επιθεώρησαν τα μέτρα υγιεινής που λαμβάνονται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού».
 
Ο κ. Περδίος εξέφρασε σύμφωνα με την ανακοίνωση «ικανοποίηση για την άρτια οργάνωση, το υψηλό επίπεδο στις υποδομές αλλά και για την αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής στις παραλίες της Αγίας Νάπας. Ταυτόχρονα ανέφερε ότι η εξαιρετική αυτή εικόνα θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις παράλιες τοπικές Αρχές».

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<
 
Ο Υφυπουργός Τουρισμού είχε πριν την επίσκεψη του στις παραλίες, συνάντηση με τον Χρίστο Ζαννέττου στο Δημοτικό Μέγαρο όπου «συζήτησαν αρκετά θέματα που απασχολούν τον τουρισμό της Αγίας Νάπας και ιδιαίτερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η τουριστική βιομηχανία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ακόμα συζητήθηκαν οι πολιτικές και προωθητικές ενέργειες που έχει αναλάβει το Υφυπουργείο Τουρισμού για αντιμετώπιση της όλης κατάστασης».
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας «εξέφρασε ευχαριστίες στον Υφυπουργό Τουρισμού για την επίσκεψη αλλά και για το προσωπικό ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την Αγία Νάπα. Ταυτόχρονα εξέφρασε την πεποίθηση ότι το Υφυπουργείο θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κυλήσει όσο πιο ομαλά γίνεται η φετινή χρονιά για την τουριστική βιομηχανία».

(ΚΥΠΕ/Φανίτσα Ζαννέττου)

 
27507