ΟΚΥπΥ:Για αυτό τον λόγο καθυστερεί η αναβάθμιση του ΓΝ Αμμοχώστου

Που οφείλεται η καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών για αναβάθμιση του ΓΝ Αμμοχώστου, σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ

Η καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών για αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου οφείλεται στις διαδικασίες για την διενέργεια της μελέτης για το έργο, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), σημειώνοντας πως εντός των ημερών θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ώστε να ακολουθήσει η προκήρυξη των εργασιών αναβάθμισης των δύο πρόσθετων ορόφων.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως σε σχέση με το θέμα της αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου και τα παράπονα που διατυπώνονται για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην έναρξη των εργασιών, ο ΟΚΥπΥ επαναβεβαιώνει την προσήλωσή του τα συμφωνηθέντα στη σύσκεψη της 5ης Οκτωβρίου 2020, για την ολοκλήρωση του έργου μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2021. 

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

"Η καθυστέρηση οφείλεται στις διαδικασίες για την διενέργεια της μελέτης για το έργο. Σε κάθε περίπτωση εντός των ημερών θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ώστε να ακολουθήσει η προκήρυξη των εργασιών αναβάθμισης των δύο πρόσθετων ορόφων", αναφέρεται.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε, σημειώνει ο ΟΚΥπΥ ότι η αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπως και όλων των δημόσιων νοσηλευτηρίων, παραμένει ψηλά στις προτεραιότητες του ΟΚΥπΥ, ο οποίος είναι προσηλωμένος στη μεγάλη προσπάθεια για διαχείριση της υγειονομικής κρίσης. 

(ΚΥΠΕ)
 

 
25114