Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Προεδρικό/Αποφάσεις εντός των ημερών

Οι τελικές αποφάσεις της Κυβέρνησης για νέα μέτρα θα ληφθούν εντός των επόμενων ημερών, ανέφερε ο Π. Σεντώνας

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με την Επιδημιολογική Ομάδα του Υπουργείο Υγείας.

Σε δηλώσεις του μετά την σύσκεψη, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παναγιώτης Σεντώνας, δήλωσε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε απόψε σύσκεψης με την επιστημονική ομάδα στην παρουσία του Υπουργού Υγείας αλλά και της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων». 

Τα μέλη της επιστημονικής ομάδας, πρόσθεσε, ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εκτενώς για την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, «η οποία όπως είναι γνωστό παρουσιάζει επιβάρυνση των επιδημιολογικών δεικτών».

Στη σύσκεψη, συνέχισε, παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι του ΟΚΥπΥ, οι οποίοι ενημέρωσαν για την κατάσταση στα δημόσια νοσηλευτήρια, αλλά και τις δυνατότητες και τους σχεδιασμούς που υπάρχουν. 

«Τα μέλη της επιστημονικής ομάδας κατέθεσαν τις απόψεις τους, τις εισηγήσεις τους σε σχέση με ενδεχόμενα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν και οι οποίες θα μελετηθούν, και αναμένεται ότι θα ληφθούν αποφάσεις από την Κυβέρνηση τις επόμενες μέρες», κατέληξε ο κ. Σεντώνας.
 

 
27783