Ουρές αναμονής για walk-in εμβολιασμούς στο Σπύρος Κυπριανού

Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν μεγάλο για τα πρώτα χίλια διαθέσιμα εμβόλια για όσους δεν έχουν ενταχθεί στο ΓεΣΥ

Η πρώτη ημέρα εμβολιασμού για άτομα που δεν είναι εγγεγραμμένοι / δικαιούχοι του ΓεΣΥ, έφερε ουρές αναμονής, κυρίως ατόμων από τρίτες χώρες, στο αθλητικό κέντρο «Σπύρος Κυπριανού», που λειτούργησε στη Λεμεσό ως εμβολιαστικό κέντρο «walk-in».
 
Όπως ανέφεραν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές στο χώρο του εμβολιαστικού κέντρου, το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν μεγάλο για τα πρώτα χίλια διαθέσιμα εμβόλια για όσους δεν έχουν ενταχθεί στο ΓεΣΥ, ενώ σημειώνεται πως το εμβολιαστικό κέντρο λειτούργησε και για δικαιούχους του ΓεΣΥ.
 
Αρκετά πρόσωπα, όπως μας επισημάνθηκε, δεν έφεραν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία, όπως το δελτίο εγγραφής αλλοδαπού, ενώ καθυστέρηση παρατηρήθηκε στη ροή εμβολιασμού, καθώς ενδιαφερόμενοι δεν έφεραν ούτε το απαραίτητο έντυπο έγγραφης πολιτών που δεν είναι εγγραμμένοι στο ΓεΣΥ και χρειάστηκε να το συμπληρώσουν επί τόπου, με τα έντυπα που υπήρχαν διαθέσιμα στο χώρο.
 
Μετά την πρωινή κοσμοσυρροή που παρατηρήθηκε, μέχρι το μεσημέρι η κατάσταση είχε εξομαλυνθεί, ενώ οι εμβολιασμοί «walk –in» ολοκληρώθηκαν περί τις 14:00 και θα επαναληφθούν την ερχόμενη Παρασκευή.
 
(ΚΥΠΕ)

 
25722