Ποιοι πρέπει να κάνουν τεστ και για ποιους θα ισχύει η καραντινα των 14 ημερών

Ανοίγει την Τετάρτη 1η Ιουλίου, για διέλευση από πεζούς το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, ανακοίνωσε σήμερα ο "υπουργός εξωτερικών" Κουτρέντ Οζερσάϊ.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο "αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπεξ" είπε πως το οδόφραγμα από τις 22 Ιουνίου είναι ανοικτό για διελεύσεις διπλωματικών αποστολών και ότι από αύριο (1/7) θα ανοίξει για τους πεζούς για διελεύσεις από τις 08:00-22:00.
Σύμφωνα με τον Οζερσάϊ, οι ίδιοι κανόνες που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, θα ισχύουν και για το Λήδρα Πάλας.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

 

Ανέφερε ότι επιβάτες από χώρες της κατηγορίας Α θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό τεστ PCR με ισχύ 72 ώρες πριν την διέλευση.

Για τις χώρες από τις κατηγορίες Β και Γ με αρνητικό τεστ η διέλευση γίνεται μόνο από τον Άγιο Δομέτιο.

Ο Οζερσάϊ είπε πως ένα δεύτερο τεστ θα διενεργείται για επιβάτες από χώρες της κατηγορίας Β ενώ για άτομα από χώρες της κατηγορίας Γ θα ισχύει καραντίνα για 14 μέρες.

 
10736
Thumbnail

Οριστικές αποφάσεις για την Δημαρχία Αγλαντζιάς πήρε σε αποψινή του συνεδρία το Κίνημα Οικολόγων καθώς η Επαρχιακή επιτροπή του κινήματος τάχθηκε υπέρ της καθοδου της Αναπληρώτριας Προέδρου Έφης Ξάνθου.

ad1mobile

Η κυρία Ξάνθου διεκδίκησε τον Δημαρχιακό θώκο και το 2016.

>>> Διαβάστε επίσης: Τι ισχύει με αυτοτελώς εργαζόμενους και τα νέα σχέδια στήριξης <<<

Μετά και αυτή την εξέλιξη στην κούρσα έχουν ριχθεί μέχρι στιγμής από πλευράς ΔΗΚΟ ο Κώστας Κόρτας από την ΕΔΕΚ η Μαρία Βασιλειάδου και από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου.

ad2mobile

Αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένονται οι αποφάσεις του ΑΚΕΛ για στήριξη του Κώστα Κόρτα ενώ ο ΔΗΣΥ κρατά για την ώρα κλειστά τα χαρτιά του. 

 

article 1