Π. Χρυσοχούς: Κανονικά συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι

Μέχρι στιγμής  έχουν υποβληθεί σε τεστ covid- 19, εκατόν πενήντα δημότες

Στις 10 :00 το πρωί ξεκίνησαν οι δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε δημότες και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Πόλη Χρυσοχούς σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πόλης Χρυσοχούς Γιώτη Παπαχριστοφή, προσθέτοντας πως μέχρι στιγμής  έχουν υποβληθεί σε τεστ covid- 19, εκατόν πενήντα δημότες.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς ανέφερε πως η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη στο προαύλιο του δημοτικού μεγάρου Πόλης Χρυσοχούς και μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί εκατόν πενήντα δημότες ενώ  συνολικά θα υποβληθούν τριακόσιοι. 

Όπως ανέφερε ο κ.Παπαχριστοφή τα οι δωρεάν δειγματοληψίες για το COVID- 19 διενεργούνται από  Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την NIPD Genetics , στο προαύλιο του Δημαρχείου Πόλης, και θα ολοκληρωθούν στις 15:00 το απόγευμα .

>> > Κορωνοϊός: Όλες οι εξελίξεις εδώ <<<

Ήδη  είπε οι κάτοικοι και δημότες έχουν ενημερωθεί. Επεσήμανε επίσης πως η διαδικασία δειγματοληψίας συνεχίζει χωρίς κανένα πρόβλημα από έξι νοσηλευτές στο προαύλιο του Δημοτικού Μεγάρου Πάφου. 

Στο χώρο  πρόσθεσε, προσέρχεται , μόνο το άτομο που θα κάνει την εξέταση το οποίο θα πρέπει να έχει την ταυτότητα ή το διαβατήριο του.

Επίσης θα γίνεται εγγραφή στοιχείων στο χώρο της δειγματοληψίας. Ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς σημειώνει ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, καθώς και η τήρηση των αποστάσεων, όπως καθορίζουν τα σχετικά μέτρα.

(ΚΥΠΕ/Κική Περικλέους) 

 

 
25688