Παραιτήθηκε από Γραμματέας Οικονομικών της ΕΔΕΚ ο Γ. Κουττούκης

Έστειλε επιστολή παραίτησης στον Μαρίνο Σιζόπουλο

Επιστολή αυτόβουλης παραίτησής του από την θέση του Γραμματέα Οικονομικών απέστειλε σήμερα το πρωί στον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, ο Γιώργος Κουττούκης.

>>> Διαβάστε επίσης:  

Δείτε την επιστολή παραίτησης του αυτούσια:
 
Συναγωνιστή Πρόεδρε,
 
Τις τελευταίες εβδομάδες συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας δημοσίευσαν παραπλανητικά σχόλια κατά του ατόμου μου και της επιχείρησης μου. Σχόλια τα οποία, δυστυχώς, για ακόμα μια φορά διαδόθηκαν ασυνείδητα από οργανωμένη ομάδα από τους κόλπους του κόμματος, με απώτερο στόχο την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και αλλότριων σκοπών, σε μια προσπάθεια να υπονομεύσουν και να διασπάσουν την ΕΔΕΚ.
 
Σεβάστηκα πλήρως το έργο που ανατέθηκε στην Ερευνητική Επιτροπή και παρέμεινα στη θέση μου ως Γραμματέας Οικονομικών, μέχρι την ολοκλήρωση του πορίσματος της. Μετά την ολοκλήρωση του πορίσματος και το αποτέλεσμα, αποφάσισα με ήσυχη τη συνείδηση και την αξιοπρέπεια μου, οριστικά και αμετάκλητα να παραιτηθώ αυτοβούλως από τη θέση μου.
 
Ουδέποτε έθεσα και ούτε θέτω κανένα προσωπικό ή άλλο συμφέρον υπεράνω του συμφέροντος του κόμματος. Όπως σας είναι πολύ καλά γνωστό, εργάστηκα μαζί με άλλους γνήσιους συναγωνιστές πολύ σκληρά, ώστε το κόμμα μας να καταφέρει από τη θέση οικονομικής κατάρρευσης και εξαθλίωσης που βρισκόταν, σήμερα να μην έχει οικονομικές εκκρεμότητες, να λαμβάνει εισοδήματα και να μεταβιβαστούν περιουσίες πάνω στο κόμμα.
 
Μέσα στο πλαίσιο της προσωπικής δημόσιας επίθεσης που δέχτηκα με ψευδή και δυσφημιστικά δημοσιεύματα, σε συνεργασία με τους Νομικούς μου Συμβούλους, προχωρήσαμε ήδη και προχωρούμε σε δικαστικές διαδικασίες εναντίον παντός υπευθύνου.
 
Παρακαλώ όπως μου υποδείξετε το πρόσωπο στο οποίο θα προχωρήσω σε  παράδοση των μέχρι σήμερα καθηκόντων μου.
 
Η παρούσα επιστολή, δύναται να δημοσιοποιηθεί με τη συγκατάθεση μου.
 
Με εκτίμηση,
Γιώργος Κουττούκης 
 

 
25250