Παρεμβάσεις Κ. Φυτιρή και Φ. Λεβέντη στο Business Hour By Brief

Η δημοσιογραφική ομάδα της Brief σας μεταφέρει την σημερινή επικαιρότητα

Τα κυριότερα θέματα που παρουσιάστηκαν σήμερα στην εκπομπή Business Hour By Brief (Τρίτη 11/10/22), ήταν το Στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης για την ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και οι ανάγκες των χώρων εστίασης και κέντρων αναψυχής.

Ο κ. Κώστας Φυτιρής, μέλος του ΕΒΕΑ, σημείωσε κατά την παρέμβαση του πως στις 17 Νοεμβρίου 2022, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου θα παρουσιάσει επίσημα το Στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης για την ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου. 

Όπως ανέφερε, το Στρατηγικό αυτό πλάνο βασίζεται πρωτίστως στην ευημερία της κοινωνίας. Τόνισε σε, ότι ο τουρισμός  και η οικονομία δεν είναι ο μόνος στόχος, αλλά το ζητούμενο είναι να δοθούν κίνητρα σε νέους να κατοικήσουν και να ζουν στην Επαρχία Αμμοχώστου. Ανάμεσα στις εισηγήσεις του ΕΒΕΑ είναι η προώθηση ενός ασφαλές οδικού δικτύου, έργα για να διευκολύνουν την καθημερινότητα της τρίτης ηλικίας, εγκατάσταση παραρτημάτων Πανεπιστημίων κ.α.

Δείτε την παρέμβαση του κ. Φυτίρη στην εκπομπή Business Hour By BriefΤην ίδια ώρα ο Γενικός Γραμματέας ΠΑΣΙΚΑ, Φάνος Λεβέντης μιλώντας στην εκπομπή Business Hour By Brief, έκανε αναφορά στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες, λόγω των αυξημένων τιμών στο ρεύμα, φέρνοντας ως παράδειγμα λογαριασμό ρεύματος επιχείρήσης που φθάνει τις €20.000.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε την ετοιμότητα των επιχειρηματιών και όσων επηρεάζονται για δυναμικά μέτρα και διαμαρτυρίες, επισημαίνοντας ότι αυτή την φορά δεν έχουν συγκεκριμένα μέτρα να προτείνουν στην κυβέρνησης αλλά κάνουν έκκληση στο κράτος για την στήριξη και βοήθεια τους.

Δείτε την παρέμβαση του κ. Λεβέντη στην εκπομπή Business Hour By Brief: