Η δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή Υγείας εργάζεται για το άνοιγμα των οδοφραγμάτων, είπε ο «υπουργός υγείας»

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το άνοιγμα των οδοφραγμάτων, δήλωσε ο "υπουργός υγείας"  στα κατεχόμενα, Αλί Πιλί.

Σε δήλωση στο "τουρκοκυπριακό πρακτορείο ειδήσεων ΤΑΚ" ο "υπουργός" είπε πως δεν μίλησε με τον "Ε/κ Yπουργό Yγείας", κατά την έκφρασή του, αλλά εμπειρογνώμονες υγείας και από τις δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή και η δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή Υγείας εργάζεται για το άνοιγμα των οδοφραγμάτων.

>>> Όλη η σημερινή πολιτική επικαιρότητα <<<

Ανέφερε επίσης ότι θα επαναρχίσουν και οι πτήσεις "όταν έρθει η μέρα" και θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Ο "υπουργός υγείας" είπε ότι η πανδημία δεν έχει τελειώσει και ότι ο κόσμος πρέπει να λαμβάνει μέτρα γιατί αν ενεργήσει σαν να έχουν τελειώσει όλα, τότε μπορεί να λάβει χώρα δεύτερο κύμα πανδημίας. Είπε ότι ναι μεν δεν έχουν υπάρξει θετικά κρούσματα για βδομάδες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιστατικά και κάλεσε τον κόσμο να λαμβάνει μέτρα όπως η χρήση μάσκας.

(ΚΥΠΕ)
 

 
10930
Thumbnail

Καταδικαστέα η απόφαση Ερντογάν για την Αγία Σοφία, λέει η ΕΔΕΚ σε ανακοίνωση.

ad1mobile

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η καταδικαστέα απόφαση του Ερντογάν για την Αγία Σοφία επιβεβαιώνει την ισλαμοφασιστική του νοοτροπία.#

ad2mobile

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Λυπούμαστε που πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα δεν διέγνωσαν την προκλητική συμπεριφορά του Ερντογάν και μάλιστα τον πίστωναν με καλή διάθεση και πρόθεση για επίλυση του κυπριακού με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο.

article 1