Πρόεδρος Αναστασιάδης: Θερμά συγχαρητήρια στη Ρομπέρτα Μέτσολα

Όσα ανέφερε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter

Θερμά συγχαρητήρια εξέφρασε στην νεοεκλεγείσα Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη θερμά την κ. Μέτσολα για την εκλογή της ως νέας Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και σημείωσε: «Τις καλύτερες μου ευχές για την επιτυχία σας καθώς αναλαμβάνετε τις ευθύνες και τις προκλήσεις του ύψιστου αξιώματός σας. Προσβλέπω στο να εργαστώ μαζί σας αγαπητή Ρομπέρτα», πρόσθεσε, ευχόμενος σε αυτήν καλή επιτυχία και στα μαλτέζικα.

Εξάλλου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης παραθέτοντας το απόσπασμα της παρθενικής ομιλίας της κ. Μέτσολα ως νέας Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, στο οποίο αυτή αναφέρθηκε στη διαίρεση της Κύπρου, χαρακτήρισε την ομιλία της εμπνευσμένη.

Επίσης, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, εξέφρασε συγχαρητήρια στην κ. Μέτσολα για την εκλογή της. «Τις καλύτερες ευχές από την Κύπρο. Ισχυρή ηγεσία για ένα ισχυρό μέλλον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», συμπλήρωσε ο κ. Κασουλίδης.

ΚΥΠΕ

 
27105