Προώθηση εγγραφής των τουρκικών προκλήσεων στην Ευρωβουλή

Προωθείται η εγγραφή θέματος στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής για τις προκλήσεις της Τουρκίας σε βάρος Κύπρου και Ελλάδας

Οι Ευρωβουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Λευτέρης Χριστοφόρου και κ. Λουκάς Φουρλάς σε συνεργασία με τον επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη και σε επικοινωνία και συντονισμό με τον ηγέτη της πολιτικής μας ομάδας, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κ. Manfred Weber, προωθούν για τη σύσκεψη των Προέδρων των Ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου, την εγγραφή θέματος στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, για τις απειλές και τις προκλήσεις της Τουρκίας σε βάρος της Κύπρου και της Ελλάδας.
 
Η συζήτηση του θέματος στην κρίσιμη τελευταία ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, θεωρείται βαρύνουσας σημασίας και αποτελεί αναντίλεκτα αξιοσημείωτο πολιτικό γεγονός.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Η επόμενη Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στις Βρυξέλλες. Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και ο ηγέτης του Manfred Weber, διαχρονικοί και σταθεροί υποστηρικτές των θέσεων της πατρίδας μας, με σκληρή στάση απέναντι στις προκλήσεις της Τουρκίας, στηρίζουν τον αγώνα και τις θέσεις μας σε όλα τα επίπεδα και με κάθε τρόπο.
 
Η πρωτοβουλία των Ευρωβουλευτών του Δημοκρατικού Συναγερμού μαζί με τους Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με την πλήρη στήριξη της μεγαλύτερης ομάδας του Ευρωκοινοβουλίου, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, να συζητηθεί, σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο η επιθετική και προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας εναντίον της Κύπρου και της Ελλάδας, αποτελεί ισχυρότατη στήριξη στην πατρίδα μας με σημαντικά μηνύματα εντός και εκτός Ευρώπης.
 
 Αναμένουμε ότι η θέση μας θα τύχει θετικής αντιμετώπισης και από τις άλλες πολιτικές ομάδες του Ευρωκοινοβουλίου.

 
21248