Πρωτοσέλιδα σήμερα: Έντυπα & Online

Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου 31/10/2020

Τα σενάρια που μελετά η Κυβέρνηση για περιορισμό του κορωνοϊού μετά τις τελευταίες αυξήσεις στα κρούσματα, ο σεισμός στο Αιγαίο και τα θύματα σε Σάμο και Σμύρνη, οι ανακρίσεις για τις αποκαλύψεις του Αl Jazeera και οι νέες δηλώσεις Τατάρ για το Βαρώσι λίγες μέρες πριν την συνάντησή του με τον ΠτΔ, είναι τα βασικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα (31/10).
 
BRIEF: Τα κύρια θέματα σήμερα του ηλεκτρονικού πολιτικο-οικονομικού πόρταλ Brief είναι:

Η «Αλήθεια» στεγάζει το κύριό της θέμα κάτω από τον τίτλο «Μελετούν ακραία σενάρια» και γράφει ότι η Κυβέρνηση ετοιμάζεται για μεγάλη αύξηση κρουσμάτων και ως ακραίο σενάριο μελετάται η επίταξη ιδιωτικού νοσηλευτηρίου ως νοσοκομείου αναφοράς. Αλλού αναφέρει ότι ο Τατάρ τα τινάζει όλα στον αέρα και προβαίνει σε εμπρηστικές δηλώσεις. Η «Α» σε άλλο θέμα αναφέρεται στα θύματα του σεισμού σε Σάμο και Σμύρνη.

>>> Διαβάστε ακόμη: Τελειώνει η κλεψύδρα - Έρχονται νέα μέτρα; (Πληροφορίες) <<<
 
«Τους ενώνει η μοίρα και το ίδιο ριζικό» τιτλοφορεί το κύριό του θέμα ο «Πολίτης» γράφοντας ότι Σάμος και Σμύρνη κτυπήθηκαν από σεισμό 6,7 ρίχτερ με θύματα και καταστροφές. Αλλού αναφέρει ότι Συλλούρης, Πιττάτζης και Τζιοβάνης ανακρίθηκαν χθες για το βίντεο του Αl Jazeera. Eπίσης ο «Π» αναφέρεται σε νέο οργανόγραμμα και προαγωγές στην Κεντρική Τράπεζα.
 
OFFSITE: Τα κύρια θέμα σήμερα του ηλεκτρονικού ειδησεογραφικού πόρταλ Offsite είναι:

Με τίτλο «Πάμε σε νέους περιορισμούς» ο «Φιλελεύθερος» γράφει στο κύριό του θέμα πως πρωί Δευτέρας ο Υπουργός Υγείας θα συναντηθεί με τους επιστήμονες και ακολούθως θα πάει στο Υπουργικό για αποφάσεις για νέα μέτρα για μείωση της διασποράς του κορωνοϊού. Αλλού γράφει ότι ερευνάται μεγάλη απάτη με 1,300 πολυτελή οχήματα από Αγγλία και μη καταβολή φόρου. Ο «Φ» επίσης αναφέρεται στις έρευνες για τις αποκαλύψεις του Αl Jazeera.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<
 
Κάτω από τον τίτλο «Θα πατάξει…τη διαφθορά ο ‘άμωμος’»! η «Χαραυγή» γράφει στο κύριό της θέμα ότι ο Πρόεδρος «εμπαίζει» τη νοημοσύνη των πολιτών υποστηρίζοντας ότι θα λάβει μέτρα για πάταξη της διαφθοράς. Αλλού αναφέρεται στο σεισμό με νεκρούς και καταστροφές σε Σάμο και Σμύρνη. Η «Χ» σε άλλο ρεπορτάζ αναφέρει ότι εκκενώθηκε το Παθολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Αναφοράς για να αδειάσουν θάλαμοι για τον κορωνοϊό.
 
Η αγγλόγλωσση «Cyprus Mail» στεγάζει το κύριό της θέμα κάτω από τον τίτλο «Φονικός σεισμός στο Αιγαίο» και αναφέρει ότι τα 6,7 ρίχτερ προκάλεσαν θύματα και καταστροφές σε Σάμο και Σμύρνη. Αλλού αναφέρει ότι τουρίστες από ΗΒ βιάζονται να επιστρέψουν πριν μπει σε εφαρμογή το νέο μέτρο για καραντίνα από επιβάτες από Κύπρο. Αλλού αναφέρεται στις δηλώσεις του ΠτΔ ότι οι πολίτες δικαίως είναι οργισμένοι για τη διαφθορά.

ΚΥΠΕ/Brief
 

 
27716