ΠτΔ: Δύσκολη η περίπτωση της Ζέτας– Κάνουν ό,τι μπορούν οι ιατροί

Η κατάσταση της υγείας της Υπουργού Εργασίας παραμένει κρίσιμη, είπε ο Πρόεδρος

Η κατάσταση της υγείας της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών κα Ζέτας Αιμιλιανίδου παραμένει κρίσιμη είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης , ο οποίος μετέβη το πρωί στο νοσοκομείο Υγεία, στην Αθήνα, όπου ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας της.

>>> Διαβάστε επίσης: Επισκέφθηκε την Ζέτα ο ΠτΔ - Ενημερώθηκε από τους ιατρούς της <<<

Συμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη στο Υγεία, ο Πρόεδρος είπε ότι έτυχε ενημέρωσης από τον θεράποντα ιατρό της Υπουργού, Δρα Αλέξανδρο Ανδρέου.

Δείτε βίντεο από την επίσκεψη του ΠτΔ στο Υγεία: 

Πρόσθεσε ότι η υγεία της Υπουργού «παραμένει σε κρίσιμη σταθερή κατάσταση, αλλά, επαναλαμβάνω, σε κρίσιμη κατάσταση. Μου εξήγησε τα πάντα ο επικεφαλής χειρούργος. Είναι, δυστυχώς, από τις δύσκολες περιπτώσεις. Για αυτό που εκφράζω ικανοποίηση είναι ότι εξαντλούν όλα στη διάθεση της ιατρικής μέσα, προκειμένου να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά. Έχω δει και προσωπικά την ίδια, βεβαίως εννοώ την επισκέφθηκα, βρίσκεται σε καταστολή, όπως ξέρετε. Αυτό που εύχομαι και προσεύχομαι είναι σύντομα να ξεπεράσει τα προβλήματα και να είναι μαζί μας».

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του Προέδρου:

 
27784