ΠτΔ για MED7: Ευκαιρία για αξιολόγηση της κατάστασης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κ. Μακρόν

Τις ευχαριστίες του προς τον Γάλλο Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν για τη φιλοξενία στην Κορσική της Συνόδου Κορυφής των Μεσογειακών Κρατών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος βρίσκεται στο γαλλικό νησί.

Ο Γάλλος Πρόεδρος υποδέχθηκε το απόγευμα τους ηγέτες των μεσογειακών κρατών της ΕΕ.

>>>Διαβάστε ακόμη: «Απόλυτη συμφωνία» στη συνάντηση Μητσοτάκη - Μακρόν

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, o Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ. Μακρόν και αναφέρει ότι στη Σύνοδο Κορυφής "μας δίδεται η ευκαιρία να αξιολογήσουμε όλες τις νέες εξελίξεις, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση στην ΕΕ και στην περιοχή μας και να σκεφτούμε τα βήματά μας, ιδίως ενόψει του επερχόμενου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου".

Η ανάρτηση του Προέδρου:

ωω

Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέτει στους ομολόγους του την ανάγκη για αποφασιστική στάση της ΕΕ η οποία θα επιφέρει κόστος στην Τουρκία, αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος σχετικά με τη Σύνοδο Κορυφής των Μεσογειακών Κρατών της ΕΕ, που φιλοξενεί στην Κορσική η Γαλλία.

D


"H Σύνοδος των #Med7 στην Κορσική είναι σε εξέλιξη. Ο Πρόεδρος @Anastasiadescy θέτει στους ομολόγους του την ανάγκη για αποφασιστική στάση της ΕΕ, η οποία θα επιφέρει κόστος, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν είναι δυνατόν η Τουρκία να συνεχίσει να δρα ανενόχλητη στην περιοχή", αναφέρει ο Εκπρόσωπος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

 

 
27081