Σε εξέλιξη η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου

Άρχισε η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του Νίκου Αναστασιάδη, στο Προεδρικό

Άρχισε η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, στο Προεδρικό, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκονται οι εξελίξεις στο Κυπριακό.

Εκ μέρους του ΔΗΣΥ συμμετέχει ο Πρόεδρος του Αβέρωφ Νεοφύτου. Από πλευράς ΑΚΕΛ ο ΓΓ του Άντρος Κυπριανού και από το ΔΗΚΟ ο Πρόεδρος του Νικόλας Παπαδόπουλος.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Στη συνεδρία του Εθνικού λαμβάνουν επίσης μέρος ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Πόλυς Παλλήκαρος.

Συμμετέχουν ακόμα ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου και ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Καρογιάν.

>>> ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΕΡΕΥΝΕΣ BRIEF <<<

Εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από κυβερνητικής πλευράς στη συνεδρία το παρών τους δίνουν ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου και ο Υφυπουργός παρά το Προέδρω Βασίλης Πάλμας

(ΚΥΠΕ)
 

 
27498