Σιζόπουλος: Ο Βαρνάβα «διασύρει» το τιμημένο κόμμα της ΕΔΕΚ

Τι λέει ο Πρόεδρος του κινήματος, Μαρίνος Σιζόπουλος

Διασυρμό της ΕΔΕΚ με «αναλήθειες και ατεκμηρίωτες κατηγορίες», καταλογίζει ο Πρόεδρος του κινήματος, Μαρίνος Σιζόπουλος στον ανθυποψήφιό του για την προεδρία του κόμματος Γιώργο Βαρνάβα, σημειώνοντας πως ο ίδιος δεν θα ακολουθήσει αυτό τον κατήφορο.
 
Σε δήλωσή του με αφορμή δηλώσεις του Γιώργου Βαρνάβα, ο κ. Σιζόπουλος αναφέρει πως «την ώρα που η πατρίδα μας διανύει δύσκολες στιγμές στο Κυπριακό, την ώρα που οι πολίτες αγωνίζονται καθημερινά για να επιβιώσουν συνεπεία της οικονομικής κρίσης και των επιπτώσεων της πανδημίας, ο κ. Γ. Βαρνάβα, τον οποίο η ΕΔΕΚ εξέλεξε για τρεις ολόκληρες θητείες ως βουλευτή, επέλεξε για ακόμα μια φορά να διασύρει με αναλήθειες και ατεκμηρίωτες κατηγορίες το τιμημένο κόμμα της ΕΔΕΚ, που δίνει καθημερινό αγώνα για ελευθερία, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη».
 
Λέγοντας πως ο κ. Βαρνάβα «μάλιστα έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει την ΕΔΕΚ, που καθημερινά δικαιώνεται για τους αγώνες της στο Κυπριακό και το ΓεΣΥ ως ‘απόρριμμα’»,  κ. Σιζόπουλος προσθέτει πως «τον αφήνω στην κρίση των πολιτών και του κόσμου της ΕΔΕΚ».
 
«Δεν θα ακολουθήσω αυτό τον κατήφορο», καταλήγει ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ.
 
(ΚΥΠΕ)

 
25737