Στα χαρακώματα Κυβέρνηση – ΔΗΣΥ με ΑΚΕΛ

Απαντά στο ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ – «Ως εδώ»

Συνεχίζεται η κόντρα Κυβέρνησης – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, αυτή τη φορά με αφορμή τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργου Κουκουμά ο οποίος αναφερόμενος στο «δίδυμο» Αναστασιάδη – Αβέρωφ, είπε ότι έχουν «εξευτελίσει» τη χώρα.

Άμεση απάντηση στο ΑΚΕΛ έσπευσε να δώσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, αναφέροντας πως, «απαξιούμε να απαντήσουμε σε όσους διέσυραν τη χώρα με παραβίαση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας, με αποτέλεσμα το 2011 να οδηγήσουν στον θάνατο 13 διατεταγμένους στην υπηρεσία της Πολιτείας, ήρωες, και την καταστροφή του ηλεκτροπαραγωγού σταθμού Βασιλικού».

Τέλος την δική του απάντηση εξέδωσε και ο Δημοκρατικός Συναγερμός τονίζοντας ότι, «αυτό που πραγματικά δεν πάει άλλο, είναι το θράσος του ΑΚΕΛ. Ως εδώ», ενώ παράλληλα όπως προστίθεται στην ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, «το ΑΚΕΛ καταφεύγει καθημερινά στον λαϊκισμό και στις ύβρεις προσπαθώντας να επιρρίψουν ευθύνες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την κυβέρνηση και τον Δημοκρατικό Συναγερμό».

Ακολουθεί αυτούσια η απάντηση του ΔΗΣΥ στο ΑΚΕΛ:
«Αυτό που πραγματικά δεν πάει άλλο, είναι το θράσος του ΑΚΕΛ. Ως εδώ.
Το ΑΚΕΛ καταφεύγει καθημερινά στον λαϊκισμό και στις ύβρεις προσπαθώντας να επιρρίψουν ευθύνες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την κυβέρνηση και τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Το κόμμα, 
Του Μαρί.
Του σκανδάλου της Δρομολαξιάς.
Του βίντεο του Al Jazeera.
Της δίκης με πρωταγωνιστή τον Μιλτιάδη Νεοφύτου.
Των ανώνυμων εισφορών.
Των διαγραφών δανείων.
Ας κοιταχτούν στον καθρέφτη, ας κάνουν την αυτοκριτική τους και μετά να καλούν σε διαμαρτυρία. Διότι αν είχαν έστω και μια σπιθαμή ειλικρίνειας, η πρώτη διαμαρτυρία θα έπρεπε να είναι ενάντια στον εαυτό τους.»

 

 
27800