Συνάντησε τον ΓΓ του ΚΚΕ ο ΓΓ του ΑΚΕΛ

Συνέχισαν ένα διαχρονικό και συντροφικό διάλογο για διάφορα ζητήματα που απασχολούν την Κύπρο και Ελλάδα

Με τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας συναντήθηκε σήμερα (15/9) ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, σημειώνοντας ότι είχαν μια συντροφική και φιλική συνάντηση κατά την διάρκεια της οποίας είχαν την ευκαιρία να συνεχίσουμε ένα διαχρονικό και συντροφικό διάλογο για διάφορα ζητήματα που απασχολούν την Κύπρο και την Ελλάδα και πρωτίστως το Κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά ζητήματα.

Την ίδια ώρα ο κ. Στεφάνου σημείωσε ότι «ανασκοπήσαμε και συζητήσαμε θέματα που αφορούν τόσο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι λαοί στην προσπάθεια να αντιμετωπιστούν όλα εκείνα που προκαλούν πολλά προβλήματα στις λαϊκές μάζες».
 
Ήταν μια συνάντηση μικρής διάρκειας, πρόσθεσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, γιατί ο Δημήτρης Κουτσούμπας χρειάζεται να αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη στη διεθνή έκθεση όμως ήταν μεστή σε περιεχόμενο και όπως έχω πει ήταν μια συζήτηση η οποία αποτελεί συνέχεια του συνεχούς διαλόγου και της  συζήτηση και της συνεργασίας μεταξύ των δυο κομμάτων μας του ΑΚΕΛ και του ΚΚΕ.

«Συμφωνήσαμε ότι θα συνεχίσουμε την επαφή την συζήτηση και τον διάλογο στα πλαίσια του κοινού αγώνα για τους λαούς της Κύπρου και της Ελλάδας αλλά και για τους λαούς της περιοχής», επεσήμανε ο κ. Στεφάνου.
 

 
24479