Συνέλαβε 5 πρόσωπα η Αστυνομία για τα επεισόδια στο Σίγμα

Έχει οριστεί ενισχυμένη ανακριτική ομάδα από το ΤΑΕ Λευκωσίας

Στην σύλληψη πέντε προσώπων προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στη Λευκωσία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν εκδοθεί τέσσερα εντάλματα.

Εν τω μεταξύ, στις 11πμ θα παρουσιαστούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, οι 5 συλληφθέντες για τα χθεσινοβραδινα επεισόδια
 
>>>> Επίθεση διαδηλωτών στο συγκρότημα Δίας (ΦΩΤΟ/BINTEO)

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την Αστυνομία, αναζητούνται δέκα πρόσωπα, φωτογραφίες των οποίων έδωσε για δημοσίευση, με σκοπό την αναγνώριση και τον εντοπισμό τους. 
 
Επιπρόσθετα, έχει οριστεί ενισχυμένη ανακριτική ομάδα από το ΤΑΕ Λευκωσίας με σκοπό την πλήρη διερεύνηση των επεισοδίων και την προσαγωγή όσων ευθύνονται ενώπιον της Δικαιοσύνης.
 
Όπως αναφέρεται στην αστυνομική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και των συλλήψεων τραυματίστηκαν 12 μέλη της Αστυνομίας, από τα οποία τα επτά επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο. 

Στο μεταξύ, η Αστυνομία αναζητεί δέκα πρόσωπα, φωτογραφίες των οποίων έδωσε για δημοσίευση, με σκοπό την αναγνώριση και τον εντοπισμό τους.  

Δείτε τις φωτογραφίες τους:

1

2

3

4

 

5

6

7

8

9

3

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

 
27800