Τα 7 από τα 13 κρούσματα στην Λεμεσό - Όλες οι πληροφορίες

Λεπτομέρειες για τα σημερινά κρούσματα

13 νέα κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα (29/7) το Υπουργείο Υγείας, με τα 7 από τα κρούσματα να είναι από την Λεμεσό ενώ διευκρινίζεται ότι τα 4 από τα 7 άτομα έχουν ταξιδιωτικό ιστορικό.

Πιο συγκερεκιμένα, τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα αφορούν: 

>>> Διαβάστε επίσης: Αύξηση στα κρούσματα - Ανακοινώθηκαν 13 νέα σήμερα <<<

7 από επαφές

  • 4 άτομα επαφές του ζευγαριού που είχε έρθει από την Ολλανδία στις 17/7 και ανακοινώθηκαν θετικοί στον ιό στις 26/7. Όλοι Κύπριοι, χωρίς συμπτώματα. Cluster με σύνολο 6 άτομα.
  • 2 άτομα επαφές του κρούσματος που ανακοινώσαμε στις 27/7, που με τη σειρά του ήταν επαφή του κρούσματος που είχε εντοπιστεί μέσω των Ιατρείων Δημόσιας Υγείας (ανακοινώθηκε στις 24/7). Τα σημερινά κρούσματα δεν έχουν συμπτώματα. Cluster με σύνολο 5 άτομα όλα στην Λεμεσό.
  • 1 άτομο επαφή της Φιλιππινέζας που ανακοινώθηκε στις 27/7 με πρόσφατο ταξιδιωτικό ιστορικό από τις Φιλιππίνες στις 17/7. Ήταν σε περιορισμό. Το σημερινό κρούσμα είναι ο άντρας της που επέστρεψε μαζί της από τις Φιλιππίνες. Ζουν στην Λεμεσό.

1 από Ιατρεία Δημόσιας Υγείας 

Πρόκειται για νοσηλευόμενη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Της έκαναν εξέταση διότι νοσηλεύεται τακτικά λόγω θεραπειών που λαμβάνει.

>>> Διαβάστε επίσης: Πάνε Προεδρικό οι Ειδικοί - Ανακοινώνονται νέα μέτρα  <<<

5 από ιδιωτική πρωτοβουλία 

  • 1 άτομο στην Λεμεσό που έκανε το τεστ ιδιωτικά διότι είχε συμπτώματα. Είπε ότι δεν είχε επαφή με κρούσμα και δεν έχει ταξιδέψει.
  • 2 άτομα στην Λεμεσό. Έχουν πρόσφατο ταξιδιωτικό ιστορικό από την Αγγλία στις 20/7 και έκαναν ιδιωτικά το τεστ διότι ήθελαν να μεταβούν στα κατεχόμενα.
  • 1 άτομο που επέστρεψε από την Σαντορίνη στις 25/7. Είναι στην Λεμεσό, δεν έχει συμπτώματα και έκανε το τεστ ιδιωτικά διότι ήθελε να ελεγχθεί.
  • 1 άτομο που είχε συμπτώματα και έκανε ιδιωτικά το τεστ, στην Λάρνακα.
 
27708